Yeni Sezon Formaları Sızdı 2018/2019

bir de şu sponsor firmanın logosu falan da çok önemli. formaya ayrı bir hava katabiliyor. nef bu konuda formaya birşey katmıyor maalesef.

renk tonları hoşuma gitti , ali sami yen'in tanımına uygun tonlar.

Sponsorlar ve inşallah Türk bayrağı eklenecek.

Müthiş forma.

Birde forma tanıtımını kesinlikle bizim çapsız yönetimin eline bırakmasınlar Turkcell formamıza da sponsor olsun onlar yapsın forma tanıtımını da reklamını da ...

Nef ile anlaşma 2+1'di o +1 devreye girer mi önümüzdeki sezon?

Iceride parcali, disarida beyazdan vazgecmemeliyiz

3. forma siyah olacak galiba, ben sari forma gormek istiyorum ama siyah da iyidir

Nike'a yol verip Adidas'a veya Puma'ya falan gecelim.Uyuz oluyorum.

Formanın renkleri çok hoş olmuş ama şu an ki görüntüyü sevmedim omuz kesimi bi tuhaf duruyor.

Adidas'ın kalıbı daha güzel geliyor bana. Şu forma da en sevdiğim formalardandı;

1.webp

15b6767f607363e600418c84fab0f2f4.png

dd7d69eb4a5c465c381983929abb85d7.png

Nike şu tasarım gibi siyah detaylar eklese formaya baya güzel olur.

img_6012.jpg

Nike'a laf edenler adidasın çogu formasının pazar malı oldugunu unutan ya da bilmeyenler galiba

Nike cok iyi yaw forma konusunda, Adidas da neymis

Adidas'in bize yaptigi formalarin hicbiri parcali degil

Bu, benim gozumde ahlaksizdir. Ayrica Nike'in elit kategorisindeyiz

forumdaki en lesh duellolar listesine, barcelona - real madrid, iphone - diger telefonlar duellolarindan sonra nike - adidas duellosunu da eklemek durumunda kalmayalim

Ben yakasinin kesimi disinda begendim formayi.

Gögüsünde sponsor bir de oyuncu üstünde görmek lazim.

Bu sezonun formalarinin da ilk resimleri ciktiginda iyi durmuyordu ama sonradan macta oyuncu üstünde görünce begendim ben.

Forma tanitiminda da begenmemistim cuval gibi duruyordu oyuncularin üstünde, hepsinin surati falan asikti bir de.

Geri
Üst Alt