- 17 Ağustos 2009
- 44.118
- 33.207
- 3.448
Muhtemelen sallama ama güzel formaymış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defalarca yazdık. Galatasaray'ın orijinal renkleri bunlar.İyice turuncu bordoya kaymış. Türk bayrağının kırmızısı ile bizim kırmızı arasında aşırı ton farkı var. Beyaz formanın yakası ile aynı neredeyse. Turuncu bordo Roma için güzel bizim için değil.
Bizim formanın renkleri zaten böyle tarif ediliyor diye biliyorum.İyice turuncu bordoya kaymış. Türk bayrağının kırmızısı ile bizim kırmızı arasında aşırı ton farkı var. Beyaz formanın yakası ile aynı neredeyse. Turuncu bordo Roma için güzel bizim için değil.
Turuncudan izler taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyu tatlı bir kırmızı.Defalarca yazdık. Galatasaray'ın orijinal renkleri bunlar.
Foruma kalsa bizim forma renkleri;
![]()
O çok vişneye yakın bir kırmızı değildi diye hatırlıyorum. Muhtemelen kumaşın cinsi ışıkta parlamasına göre etkiliyor rengini fotoğraflarda. Puma'nın geçen sezonki formasındaki kırmızı ile şimdiki arasında bile fark var.Bizim formanın asıl renkleri 2005-2006 formalarındaydı
Şimdiki renklerimiz sarıya çalan tok 1 turuncu, kırmızıya çalan tatsız 1 bordo oldu maalesef.
Şu görseldeki renklere en yakın oO çok vişneye yakın bir kırmızı değildi diye hatırlıyorum. Muhtemelen kumaşın cinsi ışıkta parlamasına göre etkiliyor rengini fotoğraflarda. Puma'nın geçen sezonki formasındaki kırmızı ile şimdiki arasında bile fark var.
Şu görseldeki renklere en yakın o
Defalarca yazdık. Galatasaray'ın orijinal renkleri bunlar.
Bizim formanın renkleri zaten böyle tarif ediliyor diye biliyorum.
Cevap: Kumaş Teknolojisi80 sene giyilen formayı çöpe mi atacağız defalarca yazdık. 80 sene giyilen forma mı yoksa kulübün 100. yılında aklına gelen aa aslında orijinali bu deyip tonları değiştirilen forma mı orijinaldir ? Her sene daha da koyulaştı turuncu bordo as roma formasına döndü.
Cevap: Kumaş Teknolojisi
Yazarlar + lig degil avrupa fontu iste.Burada da futbolcu ismi yazdiramiyoruz
Alsak storelarda yazarlar mı acaba
Dostum sen neyin mücadelesindesin 1 saattir yav.Kumaş teknolojisi Roma için değişmemiş hep aynı giyebilmişler. Kumaş teknolojisi sadece bizi etkilemiş.
Ekli dosyayı görüntüle 292667

Dostum sen neyin mücadelesindesin 1 saattir yav.![]()