yeni sezon galatasaray kaptanı kim olmalı?

IMG_3188.webp

Yeni sezonda birinci kaptan olur.

Kalirsa Sanchez 2

İcardi diyorum.. hatta bunu kamptan önce açıklarsak daha sıkı çalışmasına ve sorumluluk almasına teşvik edebiliriz.

zaten icardinin performansı her yıl %20 azalarak düşmeye devam ediyordu bu sakatlık sonrası sıkı çalışmazsa %40 geriye gider.

%20+%20+%40 = %80 bize geriye sadece %20 si kalır (seferovic civarı birşey)

bu sezon için konuşuyorsak zaten Muslera - yoksa apokerim olur - Mertens

yeni sezon için İcardi > Mertens (sanmıyorum devam edeceğini) > Apo > Tor > Davinson gibi duruyor

hakemle konuşma yetkisi verilen isim TOREİRA olduğundan cevabım TOREİRA olur.

kalırsa icardi 1. kaptan abdülkerim 2. kaptan barış alper 3. kaptan olur.

saha içinde türk hakemleri ile konuşabilecek, takımda ağırlığı olan biri olmalı. önerim:

İcardi diyorum.. hatta bunu kamptan önce açıklarsak daha sıkı çalışmasına ve sorumluluk almasına teşvik edebiliriz.

zaten icardinin performansı her yıl %20 azalarak düşmeye devam ediyordu bu sakatlık sonrası sıkı çalışmazsa %40 geriye gider.

%20+%20+%40 = %80 bize geriye sadece %20 si kalır (seferovic civarı birşey)
Seferovic okudum ve bütün travmalarım geri döndü

onun senin için hususi yazdım Samed. bazen bakıyorum geçmişinden ders almamış gibi kadrodaki oyuncuları hunharca eleştiriyorsun.

Ben forumda hep takımı desteklemek önerisinde buldum herkes tüm takımı ateşliyorken. Geçen Berkan’ı eleştirdim onu mu kastettin bilmiyorum ama Berkan’da bir zahmet her maçta yaptığı aynı hatayı yapmasın. Sonuçta başarılarımız emeklerimiz elden gidebilir bu şekilde basit hata yapan oyuncular yüzünden.

Geri
Üst Alt