Yeni Sezon Hediyesi!

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
MEL22.jpg

Brezilya devi Sao Paulo Asbaşkanı Guerreiro, O Povo adlı gazeteye verdiği demeçte; Miranda, Paris St Germain'li Lucas, Daniel Alves ya da Melo'dan bir tanesini transfer edip yeni sezon öncesi taraftarlarına hediye edecek. İstanbul'a gelen Sao Paulo Yönetim Kurulu üyesi Gustavo Vieira'nın Melo ile bir görüşme yaptığı ve yıldız oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı ajanslarca yazılıyor.

Dış Basın

Melo bırakılır mı hiç? Melo bırakır mı hiç ?

forvet almayacaklarsa sneijder melo felan lüks bize satın gitsin küçülmeye gidelimde sezon sonu borçlanmayalım bari

Hadi lan ordan.

Melo gittiginde Hagide oldugu hic bizaman yerini dolduramayacagiz ve orta sahamiz fena patlak verir. Hep yeni Melo arayacagiz.

Teklif nekadar olursa olsun kabul edilemez. Bize bukadarcasina uyan bi oyuncu bulamayiz.

sene sonu göndeririz... hiç melo fetişizm'i yaşamayın... muslerayı sneijder'i yolluyorsunuz melo niye gitmiyor??... ayrıca umarım bu sene her iyi oyuncumuza yaptığınız gibi "eeee sen de sıktın artık melo" demezsiniz...

40 Milyon Euro verene satabiliriz.

Sonra döndüm Sao paulo başkanına dedim ki Melo bizim ruhumuz.Onu nasıl satarız?siz ruhunuzu satarmısınız ?

- HALDUN ÜSTÜNEL-

hiçbirini alamazlar.. yok bide psg'li lucas'a çok güldüm , masabaşı büyük ihtimal haber..

30-40 milyona düsünürüz yani satilcak oyuncu degilmi.

Geri
Üst Alt