Yeni Sezonda İlk Antreman Taraftara Açık

Cevap: Yeni Sezonda İlk Antreman Taraftara Açık

Tamam resmi site ilgili bilgiyi geçmiş.Hayırlısı olsun Galatasarayımız için.

Lincooooln Lincoooollnn ! :D:D

bu lincoln ne yapmaya çalışıyor cidden merak ediyorum.

acaba ne yapmaya çalışıyor? yahut ne düşünüyor? yani bir insanın bu kadar para kazanıp da, bu kadar sorumsuz, bu kadar iş ahlakından bi haber olması şaşılacak şey ya hu..

aza çoğa bakmadan bu adamı yollamak en iyisi.

gecen senede geç geldiginde bagırıp küfür ediliyodu. ama gel gelelim ki lincoln oynuyunca lincoln lincoln die tempo tutuyolardı. ve biliyorum ki bu senede aynısı olucak.

gecen senede geç geldiginde bagırıp küfür ediliyodu. ama gel gelelim ki lincoln oynuyunca lincoln lincoln die tempo tutuyolardı. ve biliyorum ki bu senede aynısı olucak.

bence de bazı akıllanmayan GS taraftarları Lincoln ufak bir artislik yapsa hemen hep bir ağızdan bağırıyorlar. Bunun yerine Arda'ya tezahürat tutsalar en doğrusu olacak..

Bu sabah yapılan çalışmada hazır bulunmayan Cassio Lincoln için Yönetim Kurulunun alacağı karar doğrultusunda yaptırım uygulanacak.

www.galatasaray.org

2 tane direkten dönen frikik,3tane no-look pas,1 de armayı öper tamam işte,daha ne.

Orada Galatasaray için Lincoln'ün aldığı paranın 5'te 1'ini alamayan adamlar Galatasaray ruhu için bulunurken Lincoln Efendi Brezilya plajlarında ... büyütsün.Neyse bu haber de unutulucak bazıları sonra Lincooooln Lincoooooln diye bağırmaya devam edicek.Olur böyle.Çünkü bu forumda Lincoln;Galatasaraydır diyen adamlar var ,herşey beklenir.

bence de bazı akıllanmayan GS taraftarları Lincoln ufak bir artislik yapsa hemen hep bir ağızdan bağırıyorlar. Bunun yerine Arda'ya tezahürat tutsalar en doğrusu olacak..

kim neyi hakkediosa o yapılmalı bence. bugun böyle yarın söyle olmamalı böyle degıstıkce futbolcuların bı yerlerı kalkar.

Bence Lincoln haklı. Rijkaard çok egolu davranıyor. Lincoln'e tapması lazımdı geldiği gibi yapmadı. Rijkaard gitsin. Hüsnü Şenlendirici gelsin. Bunlar olsun, Lincoln çoşsun.;)

Lincooooooooooln Lincoooooooooooln!

ben hayatımda bu kadar sorunlu bir futbolcu görmedim

Antrenman bitti dimi?

adam türkiyeye tatil yapmaya gelio zaten eeşek yüküyle parada veriolar maçta bir iki güzel hareket yapınça hemen tarfalar taraflarını yırtıo lincollllllll lincollllllllllllllllllll diye

bende olsam gelmem antremana felan adam tatile gelio lem türkiyeye!!!!!

Bence Lincoln haklı. Rijkaard çok egolu davranıyor. Lincoln'e tapması lazımdı geldiği gibi yapmadı. Rijkaard gitsin. Hüsnü Şenlendirici gelsin. Bunlar olsun, Lincoln çoşsun.;)

Lincooooooooooln Lincoooooooooooln!

Skibbe Lincoln'ü Frankfurt'a alsın. Lincoln'ün dilinden en iyi o anlar.

Yönetimin vereceği kararı merakla bekliyorum, verecekleri karar herkesin görüşünü ciddi anlamda etkilecektir.

Bana göre yönetimde göndermek istiyor ama sözleşmesi çok fena o yüzden gönderemiyordur.Yıllık 2,5 alan birinin tazminatı ne kadardır kim bilir?

Resmi sitenin giriş sayfasındaki resimde zenci biri var o kim ya :D

Lincoln bunları yaptıkca diger futbolcular niye yapmasın ?

Geri
Üst Alt