GSC Haber Yeni Sözleşme İmzalayan Yunus Akgün'den Açıklama

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
🟡🔴 Galatasaray'la yeni sözleşme imzalayan Yunus Akgün'den açıklama:

🗣 "Bu değerli anın fotoğrafını paylaşırken, son dönemde hakkımda çıkan haberler üzerine de içtenlikle birkaç söz söylemek istiyorum.

Bu sürecin özeti; daha önce karşılıklı olarak söz verdiğimiz şekilde anlaşmamızın hayata geçmesini beklemekti. Ne kulübümü beklettim ne de bir şeyler için “direttim”.
Galatasaray’a olan bağlılığımın imzalarla ölçülmeyeceğini en iyi siz bilirsiniz.

Ben Florya’nın suyunu içmiş, çamurunda top oynamış, bu formanın ne demek olduğunu çocuk yaşta öğrenmiş biriyim. Galatasaray benim için bir kulüpten çok daha fazlası; evim, ailem.

Bugün imzamı atarken hissettiğim tek şey, bu camia için uzun yıllar mücadele edecek olmanın heyecanı. Çünkü benim için önemli olan; bu büyük armayı hak ettiği en yüksek noktaya taşımak, tribünlerimizle birlikte sevinmek ve hep birlikte zaferlere koşmak.

Şimdi hep birlikte; arma için, Galatasaray için, daha nice zaferlere!"

1000131590.webp

Bazılarına kalsa kadro dışı falan bırakmalıydık.

Antrenmanları izleyenler (ayrıca Yunus'un eski röportajlarını dinleyenler) Yunus'un Florya'da ne kadar mutlu olduğunu ve her anının tadını çıkardığını biliyordur. Onun için bu süreçte ben de en az yönetim kadar rahattım. Hayırlı olsun.

hep destek çıktık hep istedik haklı çıkmanın gururunu yaşıyoruz

3 sene önce morutan, yunus ve yusuf kadrodayken bu 3 yetenekli solaktan en az birini yıldız yapmamız gerektiğini belirtmiştim, piyango en iyisine vurdu

şimdi daha çok çalışıp gs efsanesi olma zamanı ama öyle traştan değil bülent gibi tugay gibi arda gibi

Eğer sözlerinde samimiysen sahada elinden geleni yap Yunus. Sana güveniyoruz

Cimbombomun çocuğu YUNUS AKGÜN.

Seni çekemeyenler anten taksın. Yıllardır burada hep arkanda durduk, yüzümüzü kara çıkartmadın hiç.

fenerli menajerini değiştir yunus
ve yunustan sonrada altyapıdan bi bok çıkmaması tam travmatik
8jk lazyo altyapısı bize göre cok daha iyi gidiyor

Geri
Üst Alt