Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Cevap: TTArena ile ilgili yapılması gereken düzenlemeler

Burada yazılanları bir liste haline getirip galatasaray.org da bize ulaşın bölümünden göndermek lazım.

B_9136_B_9057_GSKLOGO_B.jpg

Yeni evimiz Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da ilk maçlarımızı oynamaya başladık.

Henüz eksiklikeri bulunan stadımıza gelen Galatasaray Taraftarlarının gözlemleri bizler için önem taşıyor.

Stadımızda ve/veya çevresinde gördüğünüz eksikleri/önerileri bize yazın, Kulübümüz bünyesinde oluşturulan Takip Komitesi'ne ulaştırın.

LÜTFEN TIKLAYIN

Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın - 27.01.2011 11:48 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Cevap: Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Bu konu yukarda tutulmali.

Ben yolladım

Şimdiye kadar üye olmak nasip olmamıştı. Üye oldum ama aktivasyon kodu gelmedi hata veriyor. Sitemizde sorun var :)

yolladım.umarım faydası olur.

ne dediniz, tribün isiklandirma sisteminden sikayet eden yok mu.

ne dediniz, tribün isiklandirma sisteminden sikayet eden yok mu.

ben yazdım.ışıklandırma yetersiz,tel örgüler kesinlikle kalkmalı,dış cephe çok betonarme,merdivenler simetrik degil diye belirttim.gerisi onlara kalmış

Gönderdim de 300 karakter yetmiyor ki yazcağım daha çok şey vardı.Sezgin bunda da cimrilik yapmış ya.:D

Tribünlerin karanlık gözükmesini biri yazıversin bi zahmet. Bir de betonlara kaplama yada boyama yapılmasını.Daha çok sarı kırmızı renklerin kullanılmasını da iletirseniz sevinirim.:)

Bir de misafir takım tribünün daha üstte olması kamera açısına girmemesi hususuda önemli.Bomboş görünüyor o kısım çünkü.

ben yazdım.ışıklandırma yetersiz,tel örgüler kesinlikle kalkmalı,dış cephe çok betonarme,merdivenler simetrik degil diye belirttim.gerisi onlara kalmış

Güzel yazmışsın. Zaten çoğu şeye değinmişsin.Umarım dikkate alırlar.

Bir de misafir takım tribünün daha üstte olması kamera açısına girmemesi hususuda önemli.Bomboş görünüyor o kısım çünkü.

Orasi üst kata alindi zaten.

üst kata alındıgı söyleniyor da tff nin rakip seyirci kontenjanına yetmiyor o kısım.ilerde sorun olacak gibi

Ilerde sorun cikacak olsa TFF zaten izin vermezdi. FB'nin rakip taraftarlara ayirdigi yerde cok kücük ve tek kat sadece.

edit.

Arkadaş;

mesajını yazdıktan sonra, kendi mesajından alıntı yapıp, ''güzel yazmışsın'' demiş. :D Komik gelmedi mi sana? :D

sen yanlış okuyorsun galiba.çünkü arkadaş benim yazdıgımı alıntılayıp güzel yazmışsın demiş.burası antu değil:D

evet beyler soru bombardımana tutun

1)metro 3 tünel daha yapılsın turnikeler kalksın

2)yaya yolu yapılsın

3)ışıklandırma yetersiz

4)ikinci katlara ufo konsun

5)çatı yapılsınnnnnnnnnn

Geri
Üst Alt