Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Cevap: Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

karanlik

merdiven bosluklari cok genis

taraftar kopuk kopuk

atmosfer olusmuyor

ttarenapes2011.jpg

2. katlar inanılmaz karanlık :(:(:(

Üst yola çıkan bir merdiven yapın başka birşey istemiyorum.

Tribünler niye bu kadar karanlık kardeşim.. Bu nasıl bir ışık sistemidir.. Maçı izlerken tribünleri göremiyoruz.. Her taraf karanlık..

Adam gibi bir ışık sistemi kursunlar şu stada.

Kamera açısı da düzeltilmeli.. Bayern Münih stadında bu sene kamera açısı düzeltilmiş.. Kameralar biraz daha aşağıya indirilmiş. Bu şekilde tribünler daha çok görünüyor. Televizyondan izlerken maçın içine giriyorsunuz resmen..Sahadaki atmosferi çok daha iyi yaşıyorsunuz.. Bizim kamera açısı hala kuşbakışına yakın bir seviyede.. Fener veya bjk olsak anlarım ama biz Galatasarayız.. Kamera açıklarını da düzeltsinler.

- Aslanlı yoldan Güney Tribüne gidiş kolaylaştırılmalı, arada deplasman tribünü olduğu için bütün stad dolasılmak zorunda kalınıyor.

Ruhumuzu Kaybettik ARIYORUZ!

ARDA TURAN !

Stad da eksik yok da, stada çıkacak takım da eksik çok. :o

Stadı devlet yaptı devlet yaptı diyorlar da devletin yaptığı stad ortada.Resmen Galatasaray taraftarına eziyet yapıyorlar.Geliş-gidiş eziyet.Stadın içinde bi dünya eksik var.Şunu eksiksiz biçimde teslim etsenize herşeyi biz mi halledicez ? Ben stadı yaptım gerisine karışmam diyip bırakmışlar stadı.

Burayı mutlaka okuyor stat ile ilgili birim.

Bir iki lafım var, en önemlisi en sonda:

- Maç saati yaklaştıkça metro tam bir eziyete dönüşüyor, başka alternatif de yok.

- Arabayla gelmeye kalktığımızda da otopark sorun, az para vermişiz; kale arkasına otopark yok.

- Stat çevresinde içilecek çay bile yok, ya içeri gireceksin ya da erken gelmeyeceksin.

- Kaç oldu bilmiyorum, defalarca boğaz boğaz gelmekten sıkıldım artık polisle, özel güvenlikle; Pegasus'un turnikeleri hala DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR. Ki o özel güvenliklerden birisi kartımı ortadan çatlattı, ismi de bende. En geç bir haftaya yine bağıra çağıra kavga edeceğiz sizinle kombine satış ofisinde haberiniz olsun.

Devamı elbette var, ama acilen ilgilenilmesi gerekenler bunlar sanıırm.

Yeni stadımızdaki eksikler.....

metin_oktay_2.jpg

b%FClent+korkmaz

Bu ne rezalet bu ne biçim bir stad?

Bugün Türkiye - Estonya maçındaydım. Arabamla gittim, gittiğim ilk maçtı "arena"da.

Geçen sezonki kötü sonuçlardan hiç gidesim yoktu ve ayrıca kombine alacaktım bu sene için.

Stada doğru gelirken yol 2'ye ayrılıyor, sola doğru Aslantepe Stadı yazıyor sağa doğruda Beşiktaş vs. altında da metro park alanı.

Yahu stada daha önce hiç gelmemiş kişiler ve benim gibi niceleri haliyle Aslantepe Stadı yazan yere saptık. E neyse orada görevli dedi ki "araç giriş kartı olmayanlar parka park ediyor efendim" dedim "nasıl gidiliyor bu parka?" dedim o da; "ileriden sola sapın karşı yöne geçin tekrar aynı yerden metro park alanı yazıyor" dedi. Ve daha benim gibi niceleri aynı şeyi yaptı bugün.

Her neyse bunu geçtim bu stadın bir eksikliği değil bilgilendirme eksikliği.

Park alanı denilen yere geldim, bekle bekle bekle yarım saat bekledim anca girebildim "park" dedikleri yere. Otoparkıda görseniz arabanızı park ettiğiniz yere ne numaralandırma ne harflendirme var.

Hadi bu da bi nebze tahammül edilebilirdi.

İndim stada yürüdüm bileti aldım maça girdim vs. bir problem yok. Ama çıkışta aman yarabbim o da ne öyle. Arabasızlarla arabalılar aynı yere çullanmış, arabası olmayanlar metro ile geliyorlar arabalı olanlarda otoparka gidecek. Havasızlıktan boğulacaktık, millet isyan etti. Bir adım bile ilerlemiyor. Orada asansörü bekleyen gerizekalı insanlar merdivenlerin önünü kapatmışlar. Bağırıyorlar çekilin merdivenin önünden yok.

Bu ne rezilliktir böyle? Yahu koskocaman stad yapmışsın girişi çıkışı düzenlemek bu kadar zor mu? Oraya 2-3 tane görevli koymak zor mu? Oraya geçilecek yerlere şerit çekmek zor mu?

Arabama bindim otoparktanda 1 saat çıkamadım ilerlemiyor arabalar.

Saraçoğlu'na da gittim, Ali Sami Yen'e de gittim böyle rezillik görmedim.

Hatta ve hatta Olimpiyat Stadı bile 100 kat daha rahattı.

Rezalet.

(Lütfen hayatında Galatasaray maçına gitmemiş olan kişiler ve Arena'ya gitmemiş olanlar mesajıma yorum yapmasın)

Bu konuda ışıklandırmadan söze girmiştim ama mac cıkısı da müthiş bir rezalet.

Bugün stada gitmeden önce herhalde rahat gidip geliriz zannediodum, gidiş kötüydü. Gelişi daha da kötüydü.

Binlerce kişiyi 3 kapıdan cıkartmaya calısmaları, gösteriyor ki hala bir gram ileri gitmemişiz. Mayıs'dan beri aynı tas aynı hamam bravo.

Sonra da ağlar bazıları stada niye seyirci gelmiyor diye.

Edit.

ışıklandırmalar ve giriş çıkışlar stadın içi harika ama bu sorunlar tad kaçırıyor .

açıkçası ben bizim stadı pek beğenmiyorum ne biliyim bi Allianz Arena değil, bi Emirates değil, bi Donbass arena değil çok basit bi stad görünümü var ucuza kaçılmış bi stad gibi özellikle dış görünüşü çok kötü bence halen bitmemiş inşaat görünümü veriyor Şükrü Saraçoğlu nun bile dış görünüşü bizim staddan çok daha iyi şu an ama düzelcek bizimkide inşallah

Kombine almaktan vaz geçtim bu nedenden dolayı yahu bu kadar rezalet olmaz pes. Çıldırdım resmen ya.

Bilet alıp maça gideceğimi bile zannetmiyorum daha.

Umarım bu sorunlara bir el atarlar buradan bilgi alırız da biz de geliriz maçlara.

Camla kaplanırsa ofis havası verirmiş!

Merdiven boşlukları çok kötü gözüküyor çok şekilsiz bence zaten stadda merdiven boşluğu sayısı da oldukça fazla stadın içine bakınca koltuklardan çok direk merdiven boşlukları dikkat çekiyor kötü gözüküyor merdiven boşluklarının düzenlenmesi gerekir

aslantepealisamiyensporkompleksi07.jpg

işaretli olan yerler şu şekilde olsa daha güzel olur mesela

aslantepealisamiyensporkompleksi07h.jpg

Kombine almaktan vaz geçtim bu nedenden dolayı yahu bu kadar rezalet olmaz pes. Çıldırdım resmen ya.

Bilet alıp maça gideceğimi bile zannetmiyorum daha.

Umarım bu sorunlara bir el atarlar buradan bilgi alırız da biz de geliriz maçlara.

estonya maçında bunu söylüyorsan millet ne yapsın :) fenerbahçe maçını hesap et.

Geri
Üst Alt