Yeni Teknik Direktör Gelmeli mi ?

Hangisinin Gelmesini İstersiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    43
ne olursa olsun ligde korkak oynamıcan abi . Ne yalan söyliym yer gelir hurra topyekün saldıran Ersun a bile hayır demem ben açıkcası. manisadayken bile adamda hücum düşüncesi vardı.

......bülent ataman.......
arda..xxx..hakan..caner
xxx...selçuk...u.inceman..xxx
..holosko...sinan kaloğlu.....

fenerdeyken bile yeri geliyor 4-2-4 şeklinde risk alabiliyordu.

..kuyt...xxx...xxx...sow..
.......webo...emenike...

2005-2006 da Gerets de iyi saldırıyordu mesela. 75.dk dan sonra az görmedik bu kadroyu . ne günlerdi be.
............saido...............
necati......iliç......hasan kabze
......ü.karan...h.şükür...........

Son düzenleme:
Tezahürat vardı bilen bilir eskiler.
Mustafa Denizli şampiyon yap bizi diye :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
daha erken futbol bu ne olacağı belli olmaz ama tünelin sonunda ışık görünmediği de bir gerçek.

Yeni hocadan önce artık Ünal Aysal ve Ekibi gitmelidir. Ne oyuncu ne hoca, bu berbat futbolun en büyük sorumlusu Aysal'dır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Degisim gelmezse gitmeli.

Degisim derken acil, sistem degisimi.

2005-2006'daki futbolu oynatacak hoca istiyorum.3 kişiyle hücum etmez koca Galatasaray.Bu korkak hocalar hep bizi buluyor arkadas,ya da biz onları buluyoruz.Sıradan bir yerli td bile daha ofansif,gümbür gümbür oynatır su takımı yav.Sneijder-Burak-Bruma ile nasıl etkili olur bu takım hücumda?Üstelik ne Sneijder ne Bruma orjin yerlerinde oynamıyor.

Ersunu isteyenlerin kafası güzelmiş

prandelli'nin takımı düzelteceğini düşünüyorum ama asıl sorun takımdaki yerli oyuncularda.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Bizim yerliler okadar lesh ki. Anadolu topculari. Kim gelirse gelsin Burak ve Selcuktan verim almaya calisacak, onlar da herzaman ki gibi takim oyununun icine edecekler.
Yabanci sinirini getirenler/kaldirmayanlar amacina ulasmistir.

sezar kalsın, buro gitsin.. o mal oldukça daha çok hoca yeriz biz.. oynatmasın falan diyecek sivri zekalar çıkabilir..

böyle yağlı kontrata sahip oyuncuyu oynatmayıp yenilsen başına daha büyük iş alırsın.. sonuçtan bağımsız oynamaması ve defolması gereken adam buro'dur..

denizli yada ersun gelse ne olacak.. ben buro hırbosunu kazanırım diye birbiri ile yarışıp bizi çıldırtacaklar..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt