Yeni Teknik Direktörümüz Açıklandı!

En başta bu hamleyi yapsaydık adam derbi ile köşeye sıkışmış olmazdı

Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Orhan Atik devam edecek yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadroyu kurarken Sneijder'e danışacağı bir gerçek. Gerçi kulüpte biraz zaman geçirdi, az çok fikir sahibi olmuştur. Hayırlı olsun.

Sneijder algısı da kasıtlı yapılıyor. Hoca gider Sneijder yolladı, oyuncu kadroda olmaz Sneijder oynatmadı falan. Ligin en kötü hocalarını bile ikna edemeyen yönetim yırttı, nasıl olsa başarısızlıkta topu Sneijder'e atacaklar.

Gerçek teknik direktör Orhan Atik olacak demekki. Diplolamsini kiralayan eczacılara yasal yaptirim gelecekmiş. Aynısı diplomalı kukla teknik direktörlere yapılmalı. Galatasarayda şarlatanlık istemiyoruz. Atletico maçında yapilan şarlatanlık bize yettide artti bile.

ilk maçta kadrosundan anlarız orhan mı devam ediyor yoksa değişim var mı diye

Saçma sapan işler ya.

{taptap}

arkadaşlar selçuk ile sneijderin aralarının bozuk olduğunu düşünmüyorum...selçuku kesecek adam sampaoli tarzında biri olabilir

Sezon sonu phillip cocu ya da frank de boer getirilebilir

Bu hamle bana seçim olacağını söylüyor. Yeni yönetim kendi teknik adamını seçsin gibi geldi bana...

Denizli gibi uzun süredir takim calistirmamis olmasi soru isareti

Kadroyu yine Orhan çıkarırsa saçmalık kenarda bile olmaması lazım o şahsın

Eto'o misali, Sneijder oyuncu/hoca olsaydı.
Gene de içimizden halletmek sene sonuna kadar makul.

gelecek teknik direktörü yeni yönetime bırakmaları yaptıkları tek doğru hamle sanırım

Bülent Timurlenk şimdi açıkladı. Sadece kağıt üzerinde TD olacakmış. Tikal Taka Orhan'ın lisansı olmadığı için bunun lisansını kullanacakmışız

Yani kenarda yine Orhan olacak...

Bu ne rezalet bir yönetim şeklidir aga. Koskoca Galatasaray ligi Orhan ile bitirecek.

Geri
Üst Alt