Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anti mancinici olarak luce gelmiyorsa mancini kalmali

mancini 1 year tr experirnce > ANY HOCA

ins defansif oynatmaz ama valla cildirrim

MANCİNİ İSTİFA demekten dilimde tüy bitti! Kovun artık Şu Mancini'yi!!! GS derhal Lucescu'yu takımın başına getirmeli ve transferleri ona yaptırmalı!!! Bu taraftar önümüzdeki sezon Mancini'nin ilk başarısızlığında tribünlerde takımı yuhlamaya başlayacak ve sezon mahvolacak! fb'de 4. yıldızı takacak!!!

O gelebilir bu gidebilir sumla ilgileniyorz bunu disliyoruz. Bu nasil duyumdur :)

Basimiza tas düşebilir onumuzdeki araba kaza yapabilir aksama yemek yiyebilirim.

Ya birader bari bilmedigimiz seyler sole. Bunlar nedir bole ya. Ilk mesajinida okudum simdi, şahsen birdaha duyumu manchiniden dahi alsam yazmaya utanirim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimsenin geleceği yok Mancini kalacak!

Aysal bu adamı uzun bir proje için getirdi göndereceğini hiç düşünmüyorum, taraftar olarak bunu kabul edip Mancini'ye destek vermek lazım keza önce ki düşüncelerimin aksine ben önümüzde ki sezon çok başarılı olacağını düşünüyorum bunun sinyallerini son maçlarda verdi. Takıma yeni TD'den çok Şenol Güneş gibi bir adamın Futbol Direktörü olarak gelmesi gerekiyor en önemli konu bu ve bu durum şart oğlu şart!

Kimsenin geleceği yok Mancini kalacak!

Aysal bu adamı uzun bir proje için getirdi göndereceğini hiç düşünmüyorum, taraftar olarak bunu kabul edip Mancini'ye destek vermek lazım keza önce ki düşüncelerimin aksine ben önümüzde ki sezon çok başarılı olacağını düşünüyorum bunun sinyallerini son maçlarda verdi. Takıma yeni TD'den çok Şenol Güneş gibi bir adamın Futbol Direktörü olarak gelmesi gerekiyor en önemli konu bu ve bu durum şart oğlu şart!

İki tane ki kullanmışsın, ikisi de ayrı yazılmaz

Lucescu takımında kalacağını açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt