Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyayı özledim

R.mancini.

İtalya basınına acıklama yapmıs hadi al milan

Lucenin gelip 4. yildizi takacagini düsünüyordum ama suya düstü. Mancini ye hic ama hic güvenmiyorum. Ama yapacak birsey yok Luce gelmesse Mancini ile devam etmek gerekir.

Belli olmaz yine de ben ümidimi kesmedim.

E Mancini giderse Luce de gelmesse kim TD miz olacak?

images

Luce gelmiyecek gibi açıklamasına bakılırsa.O zaman mancini gitmesin.Bunlar şimdi gider Mancini den daha kötü hoca bulup getirir.Zaten sorun futbolcuların istemesinde.Önümüzdeki sene hepsi topa kafa sokacak kıvamda olur 4. yıldız olayı için.Mancini de kalsa şampiyon oluruz.

Shakhtar'in gecen gun Lucescu'nun takimla 10. yilini kutlamak icin futbol dunyasindan tanidigi kisilerin tebrik mesajlarindan olusan ozel bir video hazirladigini, ve en basa da Mancini'nin Florya'da cekilmis tebrik mesajini koyduklarini biliyor musunuz? Mancini de Italya'daki anilarindan falan bahsediyor, onun cok iyi bir insan oldugunu soyluyor. Sardinya'da bir gun plajda birlikte futbol oynadiklari gunu hatirlatiyor. Siz olsaniz, boyle bir videodan sonra adami kovdurup yerine gecer miydiniz? :D

yönetim zaten lucescuyu getirmek için manciniyi yollamaya çalışıyor manciniyi beğenmediğinden değil

beyler kilit ;((

Öncelikle Lucescu ile ilgili açtığım başlık için herkesten özür dilerim. Mancini ile devam ediyoruz.

Ve aldığım bir kaç duyumu sizlerle paylaşmak isterim müsaadenizle.

1- Serdar Taşçı ile ilgileniyoruz. Detayını bilemiyorum.

2- Olcan için girişimler var, Olcan bizde oynamak istiyor. Her şey parada bitiyor.

3- Gökhan Töre için şu an avantaj bizde. Beşiktaş para konusunda sıkıntıda ve Rubin Kazan ile anlaşamıyor. Biz biraz bastırsak alırız.

4- Golcü-kanat oynayabilecek biri alınacak. Eğer olmazsa yabancı kanat oyuncusu kesin alınacak.

5- Mevlüt transferi gerçekleşebilir.

Şimdilik bunlar var. Saat geç olduğu için fazla duramıyorum. Herkese iyi geceler.

Hala utanmadan sallıyor mu bu :congratulatory:

Mancini ile yollar ayrılacak. Kendisinin tazminatı var ve bildiğim kadarı ile 3 milyon Euro gibi bir rakam. Bu rakamı biraz daha aşağı çekerek kendisini gönderecekler. Mancini istifa etmiyor, etmez. Bu adam zaten tazminat delisidir.

Lucescu ile büyük ölçüde anlaşıldı, İstanbul'a gelmesi tesadüf değildir. Ukrayna'daki iç savaş kendisini ve eşini tedirgin ediyor.

Dipnot: Başlığı açmadan izin alınıp alınmayacağı hakkında bilgim yok.

lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt