Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 1.021
Bence de bu sınıra iş yapamaz Mancini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla artık TD'den çok alınacak yerli oyuncular önemli
![]()
"Kurt Hoca" Mircea Lucescu..
Hayırlı olsun camiamıza..
:confused-53:
Sertac kaynak luce arif sportif direktor bulent olcak demis 23 mayis mis buyuk gun
Adam akıllı gelirsem bana Abdürrahim Albayrak'ı getirin.
Transferde de
Douglas Costa (S.Donetsk)- 24
Olcan Adın (Trabzonspor)-29
Alex (PSG)-32
Mevlüt Erdinç (St.Etienne) -27
yeter demiş.
Chedjou, Burdisso, Drogba, Hajrovic, Salih, Ceyhun'u gönderip bunları alsak yeter zaten.
Öyle çok pahalı da değiller. Olcan 3 Mmilyon Euro+ Dany, Alex-bedelsiz, Mevlüt-3.5, Costa-11 M Milyon Euro'ya biter.
Amrabat'ı tutabilir eğer talip çıkmazsa kadroda +3 için. Amrabat, Bruma, Telles de +3 olur işte cillop gibi.
Muslera-Alex-Melo-Costa-Sneijder alın size taş gibi 5'li.
Semih-Selçuk-Balta-Olcan/Çolak-Burak bu da yerli hattı.
Santrafor mevkisini değerini henüz anlayamadınız galiba. Son yıllarımızı mercek altına alın. ST'lerin düz oyunculardan kurulu oldugu sezonlar hüsran yaşamısız. Mevlüt'ün Burak'tan artısı olacagını düsünmüyorum.
Yabancı hakkını Costa'dan yana kullanmak mantıksız. Douglas Costa'dan önce bize A Kalite, Komple bir Santrafor lazım.
Kuyt-dümdüz
Emenike-dümdüz
Elmander-dümdüz
Sow- topla çok iyi olduğu söylenemez
Son yıllarda başarılı olan forvet hatlarına bakacak olursak sonuç bu.
Bizde zaten Sneijder gibi bir teknik ve zeka var forvet hattında.
Burak, Sneijder, Costa hucum hattı gayet yeterli olur.
Costa dribbling'i olan ve tekniği Burak'tan çok daha yüksek defansif yönü de olan bir isim.
Sneijder'i serbest oyuncu olarak oynatacağımızdan takım defansının çökmemesi için en doğru FORMASYON 4-4-1-1 bu takım için.
Sneijder'i taşıyacak bir 4'lü blok lazım arkada ama aynı zamanda hucumda da çoğalabilecek bir takım.
Burak yerine Dzeko, Mandzukic, Balotelli yazmak kolay almak zor, alsan bile atacakları gol 15-18 arası bu da şampiyonluk için yetmez.
Kuyt-10
Emenike-12-13
Sow-15
bize böyle bir ön bölge lazım.
Burak-15-18
Sneijder-10-13
Costa-6-10
Mevlüt-5-6
Umut-3-4
arası gol katkısı yapacaktır rotasyon ile. Bu da ŞAMPİYONLUK İÇİN GAYET YETERLİ BİR RAKAM BU LİG İÇİN.
Santrafor mevkisini değerini henüz anlayamadınız galiba. Son yıllarımızı mercek altına alın. ST'lerin düz oyunculardan kurulu oldugu sezonlar hüsran yaşamısız. Mevlüt'ün Burak'tan artısı olacagını düsünmüyorum.
Yabancı hakkını Costa'dan yana kullanmak mantıksız. Douglas Costa'dan önce bize A Kalite, Komple bir Santrafor lazım.
Burak-Emenike eyvallah düz..Elmander nasıl düz adam yahu. Sırtı kaleye dönük oynayabiliyordu. Top saklıyordu.
Kuyt'ında düz oyuncu olduguna katılmıyorum. fb'nin son 2 yılda Webo ile birlikte en iyi hücumcusu. Sow-Emenike ikilisinden bencede birsey olmaz.
Ole su bu kadar su bu kadar atar demekle olmuyor. Adam gibi bir santraforun yoksa mal gibi sahada kalıyorsun iste, bunu bu sene acık acık gördük. Gecen sene Drogba'nın olmadıgı maclarda görüntü aynıydı..
Kaldı ki A Sınıf bir santrafor ile Sneijder'de çoşar..