Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet berbat sonuclarla, aptal futbolla bize yaranamaz geciniz. Ayrica Lucescu'nun kadrolarini inceleyin elinde yildizlarla donatilmis bir kadro degil toplama bir kadro vardi. Galatasaray'da Lucescu'nun gruplardan cikan, ceyrek final oynatan takimindaki futbolcular Galatasaray'dan sonra hangi takimlarda oynamis, ne basari yakalamislar bir bakin ve teknik direktorun takimin uzerinde etkili mi etkisiz mi olduguna karar verin. İsimli hocalari gorduk Rijkaard icin bunlari yazdim 5-10 mac sonra taslanacaktim forumda neredeyse aliskinim markali hoca seven arkadaslara. Lucescu'nun takimindaki Bulent Akin İngiltere'ye transfer olmustu. Mancini de sisteminde one cikarip birilerini gondersinde Avrupa'ya gorelim

Gören de dicek Bülent akin a millyonlari serdiler ve öyle gitti, adam belese gitti bir mac zor oynamistir... biz de 7,8 Milyon Dollara almistik =)

Aynisini Mancini yapsin, 8 Milyona adam alsin iki sene sonra bedavaya yollasin, herkes idam eder adami...

Gören de dicek Bülent akin a millyonlari serdiler ve öyle gitti, adam belese gitti bir mac zor oynamistir... biz de 7,8 Milyon Dollara almistik =)

Aynisini Mancini yapsin, 8 Milyona adam alsin iki sene sonra bedavaya yollasin, herkes idam eder adami...

Hocam bakma sen bunlara ciğerini biliriz bunların.Seneye Mancini taş gibi takım kurunca en büyük Mancini fanı olur bunlar.Bu ''kurtulalım bundan berbat adam '' diyenler olası başarı durumunda ''iyi ki göndermedik adamı, Büyük Başkan Ünal Aysal '' diyecekler :D....

Önyargı ve taraflı bakışta son nokta!...Lucescu mu aldırmış Bülent Akın' ı, yoksa eline verilen kazıktan yine de maximum verimi mi almış ?!...Alıntıladığın mesajda ana fikir, Lucescu nun toplama bir takımla başarılı olduğudur...Florquin, Victoria, Perez, Niculescu, Ahmet Yıldırım, Sergen Yalçın, Emre Aşık ın toplam maliyeti Yiğit ve Salih ten birisi kadardır, ne anlatıyorsun?...

Önyargı ve taraflı bakışta son nokta!...Lucescu mu aldırmış Bülent Akın' ı, yoksa eline verilen kazıktan yine de maximum verimi mi almış ?!...Alıntıladığın mesajda ana fikir, Lucescu nun toplama bir takımla başarılı olduğudur...Florquin, Victoria, Perez, Niculescu, Ahmet Yıldırım, Sergen Yalçın, Emre Aşık ın toplam maliyeti Yiğit ve Salih ten birisi kadardır, ne anlatıyorsun?...

Bülent i Hagi aldirdi, ama Lucescu dönemiydi, Nuclescu yu sen kim saniyorsun getirdi, okadar komik ki Lucescu radu yu her gitti takima istiyordu, ama bizim millet de yok o almadi diyor...

Bülent i Hagi aldirdi, ama Lucescu dönemiydi, Nuclescu yu sen kim saniyorsun getirdi, okadar komik ki Lucescu radu yu her gitti takima istiyordu, ama bizim millet de yok o almadi diyor...

Bülent için daha Lucescu ortada yokken Denizlisporla anlaşılmıştı bile, ne yapsındı adam?...Radu yu Lucescu getirdi de kötü mü etti yani? O paraya Dünya yıldızı mı getirmeliydi?...

Bülent için daha Lucescu ortada yokken Denizlisporla anlaşılmıştı bile, ne yapsındı adam?...Radu yu Lucescu getirdi de kötü mü etti yani? O paraya Dünya yıldızı mı getirmeliydi?...

Mancini Ceyhunu oynatinca kötü, Rijkaard Sarpi i oynatinca kötü, ama Lucescu oynatinca iyi ?

Adam da her mac Bülent i oynatti ve bizi az deli etmedi. Bugün Lucescu yu fazla öven, o zamanin maclarini izlemedi.

hacım radu yu tıpkı ilie gibi bjk yönetimi o yıl kendi kafasına göre aldı dıye hatırlıyorum. bizdeyken son haftalar ıyı form gösterınce mondragon da olduğu gibi atladılar hemen adamın üstüne. net hatırlayamıyorum ama ılk yaz transfer dönemınde değilde takıp eden dönemlerde anlasabilmişlerdi galıba.o yıl acayıp acayıp rumenler almıslardı maldarasanu vs vs vardı heralde daha.

Luce bildiğimiz hocaların aksine illede transfer illede transfer diyen biri değildi kimi verirsen eline onu işlerdi.

Lucescu'lu Shakhtar Rusya'ya geçiyor! - Milliyet Haber

Lucesculu Shaktar Rusya ligine geçiyor. Rusya da Zenit-Rubin ve Moskovalarla birlikte Shaktar şampiyonluk mücadelesi verecek. Lucescu kendini orada ispat etmek isteyecektir dahada gelmez.

Bilmiyorum, bunlar cok karisik isler.

Benim edindigim izlenim Shakhtar'in taraftarlarinin cogu birlesik Ukrayna yanlisi, Donetsk takimi olsa bile. Kulubun sahibi de Tatar, Tatarlar ayrilik istemiyorlar. Donetsk Rusya'ya baglansa bile yabanci ulkeler tarafindan hemen kabul edilmez ve orada huzursuzluk uzun sure bitmez. UEFA nezdinde statusunun ne olacagi da supheli. Lucescu'nun ya da hic bir yabancinin oyle bir ortamda uzun sure kalmak isteyecegini zannetmiyorum.

Mancini Ceyhunu oynatinca kötü, Rijkaard Sarpi i oynatinca kötü, ama Lucescu oynatinca iyi ?

Adam da her mac Bülent i oynatti ve bizi az deli etmedi. Bugün Lucescu yu fazla öven, o zamanin maclarini izlemedi.

''Başkan, sana CL yarı finalini statta takımlardan birinin başkanı olarak izlettirirdim de Bülent in cezalı olması oyun planımı bozdu maalesef'' sözünü etmişti...Bülent ten hazzetmeyenlerdendim bende; ancak mevcut şartlar içinde verim almasını bildiyse takdir edilmesi gerekir, kadroda daha iyisi de yoktu, daha iyisini alması için eline verilen bütçe de...

Futbol Dünyasından kopukluğunu o zamandan tespit ettiğim Rijkaard ise ''Orta saha için transfere gerek görmedim'' diyebiliyordu devre arasında, ilk yarıda en fazla süre alan oyuncu Sarp iken ve imkan da varken...

Istenilen elemanlar hepsi lucescunun istediği oyuncular

Lucescu xherdan ida istiyor

Alirsak ucariz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaynak.JPG

Kilit. Mancininin kupayı alması ve muhtemelende lig 2.liği hem mancininin hemde yönetimin elini güçlendirdi. Maalesef önümüzdeki senede takımın başında kalır.

★SⅢ Tapatalk★

Kilit. Mancininin kupayı alması ve muhtemelende lig 2.liği hem mancininin hemde yönetimin elini güçlendirdi. Maalesef önümüzdeki senede takımın başında kalır.

★SⅢ Tapatalk★

Valla belli olmaz Mancini ismi çok takımla anılıyor herşey olabilir Man. United , Tottenham , Juventus gibi kulüplerin ilgilendiği söyleniyor bu takımlardan Juventus isterse büyük olasılıkta gider diyorum takım yapısı istediği gibi 3-5-2 sistemide uyguladığu sistem ,defansif oyun yapısı tam istediği takım tabiki Lucescu gelicekmi birde o var bana kalırsa büyük olasılık gelir çünkü ailesini son referandumdan sonra rahat olduğunu sanmıyorum çok büyük olaylar çıkabilir bu süreçte , takımdan çoğu kişinin yok pahasına kaçabileceğine Shaktar'ında ne verirlerse razı olucağını tahmin ediyorum. Çoğu yabancı gazetelerdede anlaşıldığı söyleniyor. Dikkatimi çeken bir diğer konu ise transferlerde Mancini'nin istediği değilde daha çok Scout ve Sportif Direktörlerin ilgileniceği bunun sebebininde devre arası alınan oyuncuların nerede ise hiçbirinden yararlanılamaması gösteriliyor. Bu haberlerin Mancini'yi kendi isteği ile karşılıklı FEsih yolu ile ayrılmasını destekler nitelikte.

Dikkatimi çeken bir diğer konu ise transferlerde Mancini'nin istediği değilde daha çok Scout ve Sportif Direktörlerin ilgileniceği bunun sebebininde devre arası alınan oyuncuların nerede ise hiçbirinden yararlanılamaması gösteriliyor.

Lucescu gelir, gelmez, Mancini gider, gitmez, o ayri, ama bunlar bizim basinin tamamen havadan uydurdugu sacmaliklar.

Kaynak Tancredi ise geçiniz . O adam değilmiydi Ocak'ta Vidiç Galatasaraya gelecek diyen ?

5 yabanciyla Mancini iyice cuvallar zaten. Tek care Lucescu. Olmuyorsa Türk hoca.

En azindan Aslan Kaplan derken 5-6 puan fazla toplariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt