Yeni Teknik Direktörümüz Cesare Prandelli Başarılı Olabilecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kewell,arda,baros,keita,jo,dos santos,elano,misimovic,insua,nonda da fena değildi

Çok ciddi söylüyorum Burak Yılmazın performansı çok belirleyici olacak, gerek Prandelli gerekse BY hariç herkesin takımda üstüne düşeni yapacağını düşünüyorum, umarım yine saçma sapan goller kaçırmaz ve umarım basketbolvari hücum faullerine devam etmez.

Tahminim ise Lig şampiyonluğu+Devler ligi son 8.

Olur.

Yeterki en az 1 kaliteli orta saha oyuncu, 1 defansci ve bir 1 kanat oyuncusu/forvet alinirsa

Drogba ve Burak'in birlikte oynayabilecekleri bir taktik bulmak zorunda degil. Mancini ve Terim'e gore boyle bir avantaji var. Olcan da yerli olarak iyi bir kanat oyuncusu. Elindeki kadroya gore taktik belirlemeye calismasi, ofansif futbolu tercih etmesi de olumlu.

En buyuk dezavantaji biz haftada iki mac yaparken Fener'in sadece lige odaklanmasi olacak. Bizim yerli futbolcularin pek is disiplini olmadigi icin daha fazla mac yapmamiz buyuk handikap.

Yine de gectigimiz iki seneye gore daha guzel bir futbol izleyecegiz diye dusunuyorum bu sene.

Şayet federasyon izin verirse bu adam bizi şampiyon yapar. Ama federasyonun şampiyonluğu fenere vereceğini sanıyorum. 4. Yıldızı fenere vereceklerdir zorla da olsa.

Çok başarılı olacağını hissediyorum.

Derwall, Feldkamp, Lucescu gibi bir futbol adamının geldiğine inanıyorum.

Galatasaray' a gelip, başarısız olarak evlerine dönmüş medya bebeklerinden birisi değil bu adam.

ilk aciklandiginda pek icime sinmemisti. ama sonradan isindim tuhaf bi bag olustu. Bence cok farkli bir Galatasaray gorecegiz prandelli ile.

Yeni kan iyi tabiki ama ne kendinizi nede başkalarını gazlamayın. Bunu zaman gösterecek. Bekleyip, göreceğiz.

Prandelli: (Sneijder sorusu üzerine) "Bugün oynayamayan oyuncular 80 maç oynayamayacak, bunun planını yapmamız lazım"

al sana cevap... ( mac Trabzonspor, sneijder yedekte... milli takiminda rezital sunmus bir kac gün önce... kadro yapinda messiler var ya neyse....)

basarili olma ihtimali varmi ?!

Ne oldu gardaş??? Benden önce yazan arda bey'in mesajıyla benim mesajımı birleştirirsen bu günleri önceden gördüğümü farkedebilirsin.

AD: Pdeli ile çok farklı bir Galatasaray göreceğiz.
MK: Hiç şüphesiz.

Kamyoncu bir abinin tdmize kadro dikte ettiği, lecce seviyesinde futbol oynayan farklı bir GS görüyoruz işte. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt