Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

adnan polat'ın bu sezon gerçekten büyük düşündüğünün kanıtı

aslında bu adam geçen sene yaptığı transferlere bakılırsa o zaman da büyük düşünüyordu. sadece teknik direktör konusundaki çözümsüzlük ve barcelona'da bile yaşansa takımı çökertecek seviyedeki sakatlıklar başarıya engel oldu.

frank rijkaard gibi bir adamı aldıysanız onun adına uygun 2-3 ismi daha takıma kazandıracaksınız demektir. önümüzdeki 10 gün içinde galatasaray takımının 2 adet sansasyon yaratacak isim açıklayacağını düşünüyorum. çünkü bazı şeyleri halletmeden türkiye gibi düşük seviye bir lige son takımı barcelona olan ve yıllarca o takımı çalıştırmış bir teknik direktörü getiremezsiniz.

özellikle frank rijkaard'ın oyun sistemini düşününce arda gerçekten de ideal bir lider oyuncu olacaktır. nitekim adnan polat'ın bu sezon takımı arda çevresinde kuracağız açıklaması bana teknik direktörümüzün çok önceden belli olduğunu düşündürüyor.

bülent korkmaz'ın görevine son verilince teknik direktör konusunun açığa kavuştuğunu düşünmüştüm. anladığım kadarıyla bu sezon ilginç bir transfer dönemi geçiricez.

ANCAK; yapılan sözleşmenin süresinin 2 sene olması beni düşündürüyor. Zaten bu sezon şampiyonlar ligine katılmadık. Dolayısıyla Rijkaard gibi bir adamı tek sezon şampiyonlar liginde takımı yönetsin diye getirmek kafamda şüpheler uyandırdı. Açıkcası bu kadar büyük bir isim getirdikten sonra ilk sezon yada ikinci başarısız geçsede arkasında durmanız gerekir. O sabır takımı hiç hayal edilmeyecek noktalara getirecektir. Dolayısıyla sözleşme süresinin 4 sene olmaması beni bu transferde huzursuz eden tek noktadır.

bir not... yardımcılığına hollanda efsanelerinden neeskens getirilecekmiş.

Turkspor son dakika olarak verdi.Klüp 10 dakika önce resmi siteye çoktan koydu bile:) Başka zamana ardık.Herkes trs köşe oldu yalnız:)

YARDIMCISI NEESKENS

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'ın yardımcılığına Johan Neeskens getirildi.

Hollanda Milli Takımı'nın unutulmaz futbolcularından olan Neeskens, 1974 Dünya Kupası finalinde Almanya'ya penaltıyla Hollanda'nın tek golünü atmıştı. Frank Rijkaard Barcelona'yı çalıştırırken, Neeskens yine yardımcılığını yapmıştı.

Rijkaard geldi ya Messi bile gelir..:D:D

25 milyon € transfer bütçemiz var :) Gudjohsen,Nistelrooy,Van Der Vart gibi isimleri bekleyebiliriz ...

:)

4 yıllık sözleşme iyidir, arkasında duralım artık bir hocanın!

Şükürler olsun Tanrım. :D:D:D Ne diyebilirim ki? Mükemmel...

Van der Vaart'ı İsteruk !

ntvspor Rjkaard icin:2000 yıllarından sonra oynanan oyun yuzunden maca gitmeyen taraftarlar tekrar maclara akın edecektir.

Bu konu rekor kırar demedi demeyin :p

Sağlıkcılarını da getirseydi..

Yönetimi ayakta alkışlıyorum... Süper ötesibir transfere imza atttılar bizim asıl eksikligimiz oyuncu degil antrenördü zaten ve buda çzüldü helal olsun bee süper bi haber ya güne böle bi haber le başlamak ne kadar güzel lay aay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaay oooooooooooo cimbom booooooom

Ohaaa bu ne ya ????!?!?!! Helal olsun!!!!!

valla çok sevindim ramosu istiyodum boyle ısımlı dunaynın tanıdığı brının gelmesi çok hoş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt