Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

renkdaşlar yardımcısı hakkında bilgisi olan varmı?? bize neler katabilir??

angutlar kudurmuş gene :D

Bu adam Barça'yla 2 lig 1de şampiyonlar ligi kupası kazandı ve bu adam Hollanda'nın başında yarıfinalde penaltılarla italyaya elendi Avrupa Şampiyonasında!!! Bu adam WINNER!

Tatar Anıl'ım ile ben koparken :)

deydonrilikerabağdas:

bu arada

rijkaard haberini

ilk fotospor verdi

sklşadklşasdklşasd

unutmamak lazım

akslşdklşadsklşsad

tee 5 ay önce mi ne

kara lale galatasaray'da diye

asklşdaklskalsd

adamlar baya ileriyi gördü

...timeout expired...:

dsfksdfopjsadfs

adfojsdafı jnf f

aosdjfsdaıkfsad

fosdafjsadıknf

fpıosdnfsdjofnsdfsdkflnsda

fopsdnfsda

ofnjsdfas

ben bunu yazarım foruma

aspdofjsadg

Rijkaard'a bu yıl çok teklif geldi.Gerek Ajax gerek PSV,ülkesinden birçok ekip takip oldu,Avrupa'nın dev takımları da.Bizi kabul etmesinin ayrı bir güzelliği de bu,o kadar ekibin arasından bizi seçmesi.Demek ki önemli projeler üzerinde durmuşlar,önemli şeyler yapmayı planlıyorlar.

Sazan gibi atlamayacağıma söz vermiştim,sözümü tutayım.Rijkaard iyi teknik direktördür,evet sevindim.Yardımcısının adı bile beni heyecanlandırdı ama peşin hükümlü olmamak gerek.Ne yapacak,izleyip görelim.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2005/2007

La Liga Şampiyonluğu 2004/2005

La Liga Şampiyonluğu 2005/2006

İspanya Süper Kupası 2005

ve hollanda milli takımıyla yarı final başarısı var...

Antu'dakilerin bazıları küçümsemeye çalışıp,içten içe kan ağlıyorlar.Bazıları ise küçümsemeyi falan bırakıp,gerçekleri en sonunda kabul etmiş durumda.:asd:

sabır sabır sabır... yapılması gereken tek şey bu. barçayla ilk sezonunda müthiş bir başarısı yoktu yanlış hatırlamıyorsam. fakat arkasında duruldu ve barçaya rüya gibi bir sezon yaşattı. Dünyanın sayılı futbolcu ve tdlerinden biri geldi. Artık Rijkaarda sabır göstermezsek kimseye göstermeyelim zaten.

Frank denince aklima ribery geldi.........

Rijkaard'a bu yıl çok teklif geldi.Gerek Ajax gerek PSV,ülkesinden birçok ekip takip oldu,Avrupa'nın dev takımları da.Bizi kabul etmesinin ayrı bir güzelliği de bu,o kadar ekibin arasından bizi seçmesi.Demek ki önemli projeler üzerinde durmuşlar,önemli şeyler yapmayı planlıyorlar.

Sazan gibi atlamayacağıma söz vermiştim,sözümü tutayım.Rijkaard iyi teknik direktördür,evet sevindim.Yardımcısının adı bile beni heyecanlandırdı ama peşin hükümlü olmamak gerek.Ne yapacak,izleyip görelim.

Olm sen okulda değil miydin :D

Kulübüme hayırlı olsun..

Tebrik etmek lazım yönetimi.

umuyorum herşeyiyle tutar ve çok büyük işler yapar daha genç dayanırsak 2-3 yıl güzel birşeyler olabilir ;):)

Ya super oldu bu durum simdi yaw..

Hemen bugun de geliyor Istanbul 'a..Karsilama yapilacakmi
??

Johan Neeskens e de Rijkaard kadar sevinmek gerekir sanırım :)))

milan baros melodisi ile hep beraberrr :

frank riijkard frank riijkard oley oley oleyy :D

çok mutlu oldum lan.Slow bi şarkı söylüyodum haberi görünce şarkıyı eğlenerek söylemeye başladım :D:D

bu arada Aziz üstel haklı çıktı beyler.Şimdi gelsin aurelio ile nistelrooy :)

Nasıl getirdiler bunu hala inanamıyorum.

HOŞGELDİN RİJKAARD

Barcelona'da kötü başlamıştı kariyerine sabredildi ve başarılar geldi..

Umuyorum ki Barcelona'nın gösterdiği sabrı gösterebiliriz.. Çok büyük iş yaptı yönetim kutlamak gerekir...

ÖNEMLİ NOT. Rijkaard haberi G.Saray resmi sitesinde de açıklandı.. Turkspor.net bu güne kadar olduğu gibi bir başka site haberine ya da resmi siteye bakmadan istihbaratlarını alarak sizlere ulaştırdığı için, haberi resmi siteden sonra girmesine rağmen , kendi istihbaratı olarak girmiştir..

Haberi direk kendi istihbarat kaynaklarından alan turkspor.net haberi resmi siteye bakmadığından bir süre sonra koymuştur.. Bundan önceki haberlerimiz ve bundan sonraki transfer haberliremizdeki istihbaratlarımız bu haberin özel istihbaratamız olduğunun kanıtıdır ve olmaya devam edecektir..

Yoksa resmi sitede yayınlanan bir haberi ÖNCE BİZ DUYURUYORUZ gibi bir durum komikliğinde ötesindedir..

Ayrıca bırakın resmi siteyi bir başka sitenin bile bizden öne duyurmuş olduğunu öğrenmiş olsaydık yine burada o siteyi de tebrik eder adını yazar, BİZDEN ÖNCE DUYURDULAR.. Ancak bu da bizim kendi istihbaratımız diye belirtirdik..

Turkspor.net istihbaratlarını bilen ziyaretcilerimiz için değil, yeni ziyaretcilerimizin yanlış anlamalarını gidermek adına bu açıklama yapılmıştır..

Kaldı ki RİJKAARD haberi resmi sitede varken, turkspor.net kendi istihbarat kaynaklarından aldığı BAŞKAN ADNAN POLAT VE ÜSTÜNEL MADRİD'de SCHUSTER VE RAMOS ile görüşecek haberini koymuştur.. Resmi sitede Rijkaard varken böyle bir haber konulabilir mi? Ayrıca turkspor.net kendi RİJKAARD istihbaratını resmi siteden nerdeyse bir saat sonra koymuştur.. Resmi sitede görmüş olunsa, ya da diger sitelere bakılmış olunsa, bu haberin çok çok daha önce konulması gerekmez miydi? Bütün bu açıklamalar turkspor.net istihbaratını karalamak isteyenlere bir açıklama yapmak, ya da yeni ziyaretcilerimizi aydınlatmak içindir..

turkspor.net

:D:D:D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt