Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Takımımız ve camiamız adına hayırlı olsun..İsim olarak çok iyi bir isim getirdik..İnşallah istediğimiz hedeflere ulaşırız..:)

Antudan alıntı;

Marca gazetesinin altındaki okuyucu yorumlarına bakıyorumda ‚ baya sempati kazandı ispanyollardan

Bizi biz yapan Frank´a başarılar ‚Galatasaray´ı takip edecegim bundan sonra felan fistan

İsimde transfer ettiler aynı zamanda Avrupa´nın gündemine düştü haber

Sendeki o zaman yeni kutulardan.

Ben Philips kutusu için yorum yapabilirim ancak.
Abi bende Kolay Kurulum diye birşey yok.Opts > Kurulum > Digitürk Kurulumu > Ordanda iki seçenek var EutelsatW3 ve Turksat Kurulumu.Onun dışında Kayıt menüsü var.

pozitif yorum olarak algılamıyın sonuçta dünyanın en ünlü td lerinden birini getirdik adamlar bunun altında kalmak istemeyceklerdir heleki mehmet topuz olayından sonra

Daumla Anlasma yaptılar Koln'e tazminatını bile odediler artık baska birisiyle anlasamazlar... imzalar atıldı..

bende bunu söylemişitim mehmet topuz olayının baya bi hırlandıracağını düşünüyorum onları adamlar istediğimiz oyuncuyu alırız diyolardı şimdi yerle bir oldular prestij falan kalmadı bunu düzeltmek için ellerinden gelieni yapacaklardır

Arkadaşım Şu Konuyu Kapatsan artık ...

tamam bu konu hakkında bişi söylemiyorum artık ne halleri varsa görsünler

Bu arada Haldun Üstünel'in elinden de kimse kurtulmuyor..Hayran kalıyorum bu adamın medyayı ayakta uyutmasına..:)

Digiturk te GSTV yi izleyemeyen arkadasların kurulum yapmasına gerek yok. Ayarlar bölümünde kanal ayarları var. Sadece ordan kanal aratın ve digikutu kanalları yeniden sıralasın, okadar.

Onlarda Burdakı Arkadaslarımdan farklı bısı solemıyorlar musteri hizmetlerinin dediklerini yapıyorum olmuyor

:D

nese cozucez artık:D

Google Den Aratarak bulmaya calıs ama kutunun markasına gore ara ama yine ayarlar kısmından olur ancak...

gelmesine 1 saat 10 dk kaldı...

reikardın gelişini ntv spordan felan görürmüyüz

Sendeki o zaman yeni kutulardan.

Ben Philips kutusu için yorum yapabilirim ancak.

Neyse Sonuca Varamasakta Yardımların Icın Tesekkur Ederım ben Tırmalamaya Devam Edeyım

Ama neden bırtek bende Su Kral TV denılen sey 75 Kanalda Onu ANlamadım:D

Digiturk internet sitesinden alıntı:

Bazı kanalları izleyemiyorum, ne yapmalıyım?

DigiKutu’nuzu kırmızı ışık yanar (stand-by) konuma alıp elektrik kablosunu çıkartınız ve tekrar takınız. 10 dakika kadar bekleyiniz ve tekrar çalıştırınız.

Daha önce izleyemediğiniz kanalların bu işlemden sonra izlenip izlenemediğini kontrol ediniz.

Bu kanallar hala izlenemiyorsa kanal kurulumu yapmanız gerekmektedir.

Herhangi bir DIGITURK kanalında iken DigiKumanda’nızın "OPTS" tuşuna basın.

Ekranda "MENÜ" seçeneğini gördüğünüzde "OK" tuşuna basın.

"YUKARI/AŞAĞI" yön tuşları ile "KURULUM" seçeneği üzerine gelin ve "OK" tuşuna basın.

"YUKARI/AŞAĞI" yön tuşları ile "KANAL ARAMA" seçeneği üzerine gelin ve "OK" tuşuna basın.

Ekranda kanalların kurulduğunu göreceksiniz. Kanallar kurulurken bekleyiniz.

Ekranda "Kurulum için OK tuşuna basınız" yazısını gördüğünüzde "OK" tuşuna basınız.

"BACK" tuşuna arka arkaya basarak tüm menülerden çıkınız

Bu işlemlerden sonra sorun devam ediyorsa 212 473 73 73 numaralı telefondan Müşteri Hizmetleri’mize ulaşıp destek alabilirsiniz.

Azizeden Sevchenko bombası bekliyorum bütün parayı ona versinler inşallah bu panikle rezil olsunlar..

Ben yönetimden Achille Emana veya Ricardo Oliveira'dan birini kesinlikle bitireceklerini düşünüyorum.. Hangisi olursa olsun, sevinçten havaya uçarım. UEFA Avrupa Ligi'nin ilk şampiyonu olarak tarihe geçmek de fena olmaz hani.. :)

takımımızın kadrosu hucum futboluna çok yatkın buda hocamızın işin içok kolaylıştıracaktır bi kaç takviyede yaparsak uçak oluruz :)

Digiturk te GSTV yi izleyemeyen arkadasların kurulum yapmasına gerek yok. Ayarlar bölümünde kanal ayarları var. Sadece ordan kanal aratın ve digikutu kanalları yeniden sıralasın, okadar.

olmuyormus renktas yine aynı kalıyormus bizim dediğimiz Philips marka kutular icin gecerli oluyor.. senin dediğinde philips icin arkadasın kutusu philips degil..

Ben ufak ufak kaçar GSTV'ye doğru. Takip edeyim şu gelişen olayları. :)

fanatik olmaya gerek yok.

ve bu da beklenen bir gerçek. aziz yıldırım 50 milyon bütçe ayırmış transfere.

biz 25 milyon mu ooo süper diyoruz. yani fener de büyük transferler yapıcak gibi duruyor bu sezon.

ama önemli olan bizim naaptığımız. iyi bir kadromuz var. ve doğru transferlerle katılacağımız her maratonda 1. liğe oynarız.

Türkiye de hiçbir klüp transfere o kadar para ayıramaz. Bizim bütçemizde tahminimce bir iki oyuncu satıldıktan sonra o raddeye(20-25) ulaşabilir. Fener in satacak oyucusu da yok. josico,maldonado,selçuk,deniz,gürhan la topuzu takas etmeye kalksalar kayseri kabul etmez.50 milyon falan çok uçuk rakamlar fenerin bizden stattan kaynaklanan 30-40 milyon dolar fazlası var. Amatör branşlardan da bizden çok kazanıyorlar ama bizden de çok harcıyorlar. Yani o kadar abartmaya gerek yok. Görüyoruz yaptıkları transferleri. Hele bizim stat bitsin, şu futbol aş ile sportif aş işi hallolsun... Zaten vizyon sahibi t.d. le anlaşıldı ve elde yetenekli, genç bir kadro var.

Güzel günler göreceğiz çocuklar diyesim geliyor!:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt