Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Adnan baba büyüksün...

Tam vaktinde açıkladın. Medyada Topuz transferi hikaye olur artık :))))))

sabri cok ii ama dengesiz iste biraz

Riijkard'ın gelişi, pekçok gözde oyuncunun Galatasaray'a gelmesini etkileyebilir.

Hadi yine yönetime sallayın. :)

UEFA'ya bile kapak olmuş.Bana kapak olmuş çokmu!!!

Dostlarım ntv spor söyledi daha demın haberlerde 2 yıllık anlaşma yapılmış öyle dediler ben onların yalancısıyım :):):):)

Bence gelmesi muhtemel oyuncu Gudjonsen olabilir.

getirecegi isim Ruud van Nistelrooy ve Deco !!!!

Mu acaba ????????

O değilde FM oynuyorum şuanda ve Galatasaray'ın başındayım.Yemin ediyorum kendimi yakıştıramıyorum kulübe :)

Evet takımdan oyuncular gidicek.

Rijkaard istemediği bütün oyuncular öyle yada böyle gönderilecek.

Kiralanacak veya satılacak ama birşekilde takımdan yollanacak.

Rijkaard ile yeni bir yapılanmaya giriyoruz..

3 oyuncuyla gerçekten uçarız.

Bu kadar ciddi söylüyorum.

3 OYUNCU GELİRSE TÜRKİYEDE DEPREM OLUR !

KEWELL, BAROS AYARINDA 3 ISIMDEN BAHSEDIYORUM..

Gelme ihtimalleri %75.. Oyuncular ile anlaşıldı birisi sıkıntı yaratıyor ama Rijkaard ve Başkan görüşüyor.

Takımlarıyla anlaşabilirsek bu üç oyuncu en kısa zaman içinde imzaları atacak.

Atmazlarsa bana sallamayında sonra :-)

Morientes gibi bir adam kılıbıklığından gelmedi, eşi gitmiyoruz Türkiye'ye dedi adam gelemem dedi :)

Rijkaard'ın 'özel' olarak görüştüğü kişiler var.

4 gün evel imzalamış sözleşmeyi, kendi ekibini kurarak geliyor.

Kondüsyoneri, fizyoterapisti, yardımcısı..

Rijkaard ve ekibi için yaklaşık 4 milyon euro harcandı.

2010 YILI BİZİM YILIMIZ OLACAK !

Çok büyük transfer gerçekten yönetime helal olsun...ayrıca şimdi bütün dünyanın gözü galatasaraya çevrilecek...

lucescu falan diyorlardı yüreğim daralıyodu..

şimdi transfer nasıl şekillenicek çok merak ediyorum. galatasaray'ın çok eksik mevkisi var çünkü müzmin sakatlar nedeniyle. mutlaka 1 defans ve 1 sağ bek alınması şart bu takıma.

reejkard gibi bir adam geldiyse muhtemelen amc'den vazgeçilecek ve xabi alonso gibi bir oyun kurucu ön libero ve iki tane etkili kanat oyuncusuyla oyun organize edilecektir. bunlardan bir tanesi arda. bir diğeri kewell. ama kewell çok güven vermeyen bir oyuncu sert türkiye liginde oluşacak sakatlıklar nedeniyle.sanıyorum aydın bu sezon gelişim gösterecektir. ancak oda çok sık sakatlanan bir oyuncu. forvette baros reejkard'ın seveceği tip bir forvet. yani yüzü kaleye dönük ve hızlı bir adam. etoo'nun potasyum ve fosforu eksik hallisi diyebiliriz cem yılmazın tabiriyle. zaten bu devirde pivot forvet bulmak çok ama çok zor. aslında sakatlanmacağını bilsek baros o mevkinin doğru adamı. ama yine de bir yedek forvet şart.

bu oyunculardan bir kaçı sanırım bonservis ücreti ödenmeden takıma kazandırılabilir. misal sağ bek için seitaridis hakan balta'nın sağda oynayanı denebilir.

ama süprizler olacaktır buna eminim. artık rafael van der vaart mı olur deco mu olur orasını zaman göstericek, en az antu'da kiler kadar merak içerisindeyim eheuhe

Bu nasıl birsey hala inanamıorum..Avrupa basını bile şokta suan :)) 17.30 da havaalanından olmak icin can atıyorum suannnn!!!!

Kiralık Van der Vaart olabilir.Forvete de Nistelrooy gelirse forum olarak toplanıp Aziz Üstel'in elini öpmeye gideriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt