Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Camia'ya hayirli ugurlu olsun, kuslar cok uzulecek bu habere.

Imza'yi kaldirmanin vakti :)

Sylvinho gelebilir sözleşme yenilemeyecekmiş barcayla. Bizim yabancı yerimiz açık zaten cidden hakan balta ya 5-6 lık bir teklif varsa gönderilip yerine bonservissiz sylvinho alınabilir. Alparslan a daha yakın bir tarz hem sylvnho gidince aramayız:D Bonservis parasını da emana ya veririz. Taktım emanaya alacam:D[/QUOTE

inş hakanı bırakmazlar futbolculuğu bi kenara beyefendiliğiyle duruşuyla mükemmel biri ayrı bi futbolcu benim için

İyide hocam sol bekte öyle vazgeçilmez bir adam değil ki hakan. Ama stopere koyarım sola da sylvinho yu koyarım dersen o da uyar bana. Çok beğendiğim bir adamdır. Ama dediğim gibi ciddi teklif varsa bence satılmalı sonuçta yabancı kontenjanımızı doldurmak zorundayız. Ve alacağımız adamın başka bir yabancının yerine olmaması lazım. Biraz karışık oldu:D Maksat kaynak yaratmak ama bakarsın yönetim ona da ihtiyaç duymaz...

Lig TV son dakika haberi geçti.

Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye verilmiş bonservisiyle birlikte para + Gökhan Emreciksin.

Gerizekalı lan bunlar :D Gökhan'a o kadar para verdiler devre arasında. Boşa gitti :D :ka23: Ahaha.. Su katılmamış öküzler..

# Sağlık ekibi tamamen değişiyor ve dalında uzman isimler geliyor.

# Kondüsyoner, fizyoterapist vs. kısacası staff ekibi değişiyor.

# Rijkaard'ın özel olarak görüştüğü ve anlaştığı bir isim bir kaç gün içinde geliyor.

# Transferlerde birinci yetkili Rijkaard. İstediği oyuncuları alacak.

# Rijkaard eski öğrencilerinden birisiyle anlaştı, sadece kulüpler arası anlaşma sağlanıyor.

# Rijkaard transferi 4 gün evel bitti. Hatta 2 oyuncu ile anlaşıldı.

# Türk Telekom'dan gelen bir kaynak var. 30 milyon euro civarında..

# Takımdaki tek sorumlu kişi Rijkaard.

Unutmadan;

Eğer bu 2 oyuncuda gelirse -ki büyük ihtimalle gelecekler- YER YERİNDEN OYNAR !!

Kaynak: https://fossacimbom.blogspot.com/2009/06/iste-bilinmeyenler.html

Hayırlı olsun. Ntv spor'da 18.00(19.00 olur rotar'la) de Türkiyede olacağı söylendi..

arkadaslar günlerce bende sizin gibi internet basinda bekliyorum. ders kitaplari tozlanmaya basladi coktan.

bir zahmet bana da su mac kadrolarini gönderebilirmisiniz;-)

Gerizekalı lan bunlar :D Gökhan'a o kadar para verdiler devre arasında. Boşa gitti :D :ka23: Ahaha.. Su katılmamış öküzler..

Valla haber doğru ise iyi itelemişler topuzu.Bir şekilde fenerin gündemden düşmemesi gerekiyor,çok gereksiz bir transfer yaptılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt