Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Çok güzel oldu bu transfer.Şöle iyi 1-2 oyuncuda aldıkmı bizi kimse tutamaz.

Mehmet Topuz F.Bahçe'de

Mehmet Topuz transferinde çok ilginç bir gelişme daha yaşandı ve Kayserispor kulübü Beşiktaş'la anlaştığını söyleyen yıldız futbolcuyu 5 milyon euro artı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi.

ligtv.com.tr

---

Siteyede yazmış Lig TV.

Bu transferle ilgili olarak vay enayiler diyorum. :D

5m € + Bonservisine o kadar para baydığın Gökhan Emreciksin. :)

Ulan bu kuşlar yine ezildi bee.

Mehmet Topuz F.Bahçe'de

Mehmet Topuz transferinde çok ilginç bir gelişme daha yaşandı ve Kayserispor kulübü Beşiktaş'la anlaştığını söyleyen yıldız futbolcuyu 5 milyon euro artı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi.

ligtv.com.tr

---

Siteyede yazmış Lig TV.

Adam bas bas bağırdı ben bjk liyim diye, bu f5 cacıkları nasıl oynatacaklar bunu şimdi.

besiktsliyim diye ntvspora kendi dedi , f5te yurekten oynamaz :D

anlamadım hava alanına inişi göstermiycek mi?

Galatasaray'ın patronu Rijkaard

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Hollandalı Frank Rijkaard ile anlaştı. Bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Rijkaard'la 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Hollandalı Frank Rijkaard ile anlaştı.

Galatasaray yeni teknik direktörünü buldu.

Bir süredir özellikle İspanya'da teknik adam arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, son olarak ispanyol devi Barcelona'yı çalıştıran Frank Rijkaard ile anlaşma sağladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve futbol şubesi yöneticilerinden Haldun Üstünel'in Frank Rijkaard'la birlikte saat 17.30'da İspanya'dan İstanbul'a geleceği, Rijkaard'ın da saat 20.00'de Polat Renaissance Otel'de 2 yıllık sözleşme imzalayacağı aktarıldı.

Frank Rijkaard'ın yardımcılığını ise Barcelona'daki yardımcısı Johan Neeskens yapacak.

2007-2008 sezonunun bitmesiyle Barcelona ile yollarını ayıran Rijkaard, geçtiğimiz sezon takım çalıştırmamıştı.

Galatasaray yönetiminin 15 gündür temasta olduğu Hollandalı teknik adamın, ilk görüşmede 5 milyon Euro yıllık ücret istediği öne sürüldü. Son yapılan görüşmede Rijkaard, yıllık ücretini 4 milyon Euro’ya indirince, sarı-kırmızılı yönetim sözleşme şartlarını kabul etti.

Kaynak: Ntvspor

Az önce online rekoru kırdık

Kıristof Dayımlılar sanırım

Mehmet Topuz F.Bahçe'de

ligtv.com.tr

---

Siteyede yazmış Lig TV.

üstelik adam bir gece evvelinde karga aşığıyım demiş

En önemliside adam gol attığında bütün saracoğlu TOP - UZ! diye bağırıp yıllar sonra top olduklarını kabul etcekler :f68.gif:

Yıllık 4 Milyon €. Yuh..

Bence bu tip adamlar için normal fiyat.Şİmdi düşünüyorumda yıllık ücretleri 1 milyon euro yu zor bulan teknik direktörler ile ondan çok daha fazlasını kazanan oyuncuların aralarındaki fark gözle görülür nitelikde oluyor misal skibbe ve lincoln örneği gibi.Bu yöndende raijkardın büyük ağırlığı olacakdır takımın üstünnde ve bence bu çok önemli bir ayrıntıdır.Takımda ben büyüğüm kozu reijkard üzerindedir artık...

takıma bir sistem oturtacaksa, bize özlediğimiz futbolu izletecekse 4 milyon euro helal olsun ona. Bu kalitede bir adamı daha ucuza getiremezdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt