Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

dostlarım ntvspor rijkaard havaalanına iner inmez ve aprona gelene kadar yayın yapacakmıs haberınız olsun ;):)

Ntvspor da canlı yayınlıcakmış geldikleri anı...

evet en fazla 250-300 dür suanki sayi. Lincolnde bile fazlaydi yanlis hatirlamiyorsam

Evet, yazik :( üzülüyorum, cok görkemli bir karsilama lazimdi... Yer gök sari kirmizi inlemeli!!!! Dünya tv lerinde gececek bu görüntüler!!!

Nebileyim belki ben duygusal yaklaşıyordum.Ama İstanbul'da olsam işten kesin izin alırdım.5000 li rakamları hayal ediyordum.

Rijkaard bi kıyak yapta Nistelrooyu ikna et be hacı :D

ınsallah bıze ıyı olur hayırlı olur galatasarayımızı ıstedıgımız hedeflere ulastırır I LOVE YOU FRANK RİJKAARD

FRANK DİLERİM BAŞARILI OLUR

Bir basın mensubunun "Frank Riijkard, Galatasaray'ın başına geçti. Nasıl değerlendireceksiniz?" sorusuna, "Bunu ilk sizden duyuyorum. Frank çok başarılı bir teknik direktör. Dilerim başarılı olur. Kendisini Avrupa'nın birçok ünlü takımı yanı sıra Hollanda milli Takımı'nda da hem futbolcu hem de teknik adam olarak kanıtladı. Eğer kendisini rahat bırakırlarsa, çok başarılı olacağından eminim. Daum'da Türkiye gitti bu yüzden Türkiye ligi gelecek sezon çok enterasan olacak" diye yanıtladı.

rentaslar LigTV linki varsa özelden gönderirmisiniz

edit:tesekkürler :)

Havaalanındaki taraftar sayısı artıyor gittikçe.

Anam anam hoca gelmis ya bu günden beri is yerinde hapisiz tabi dünyadan haberimiz yok :D

Bu adama acaba bizimkiler ne vaat ettiler çok merak ediyorum. Öyle kolay gelicek türden bi adam değil. Transfer konusunda da çok büyük süprizler beklemeye başladım şahsen.

En acil ihtiyacimiz 4-3-3'un en ileri sagind oynayacak olan adam. Malesef Sas'dan sonra boyle bir adam Turkiye'de bile cok az var, mevcut kadroda da Sabri'den baska kimse orada oynayamaz, Sabri de malum. Aydin kivama gelse belki.

Simdi oraya transfer gerekecek ama para da yok malum. Ozer Hurmaci o mevkide oynayan bir adam, o super olurdu. Gorunen o ki o da gelmiyor...

Onerilerim, zaten Rijkaard bir anda takimi sahlandiracak, 4-3-3'u oturtacak bir adam degil, Pennant - Quaresma gibi Turkiye'nin uzerinde olan adamlar kiralanabilir. Veya Kazim'i Fenerbahce birakirsa onu kapabiliriz.

Yoksa sacma sapan adamlar Messi'nin oynadigi yerde oynarsa, 4-3-3'un anlami kalmaz.

Hala görünmedi be abicim,haydi yahu.

Nerden izliyosunuz benide görün renkdaslar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt