Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Skibbe Eintracht Frankfurt'a gitti ya. 13. ne oldu Almanya Liginde bu sene o takım.

Ben böyle karizma görmedim.

Basın toplantısı başladı mı ?

Basın toplantısı başladı mı renkdaşlar ?

basın toplantısı başlarsa haber verin arkadaşlar

20'de başlayacak basın toplantısı ... Süper ya ... Hoşgeldin Rijkaard...

Harbiden'de Bugün Avrupayı salladık ... :D

Buyuk is yapdi adnan polat

Inanilmaz bir transfer gerceklestirdik.Rijkaard´i Türkiye´ye getirmek büyük bir basari.Dün sinirden ve böyle bir bombanin gerceklesecegini düsünmedigimizden biraz yüklendik yönetime ama tüm alayci konusmalarimi geri aliyorum ve özür diliyorum:D

Rijkaard durusuyla,karizmasiyla, bizde var olan ruhumuz ile büyük basarilara imza atacaktir.Buna yürekten inaniyorum.

Adnan Sezgin´e, sende kimsin yürü git diyecek agirlikta bir teknik direktör en azindan:D

Ismi Galatasaray´imiza cok büyük futbolcular kazandiracaktir.Bu sezon Barcelona vari bir futbol izleyecegiz.Bekle bizi Avrupa...

Efsane harbiden geri döndü

Editt...

Basın toplantısı başladı...

Hahahaha koptum ya. :D:D NTV Spor açıktı Rıdvan Dilmen'e bağlandılar Fransa - Türkiye maçıyla alakalı görüntüler gösteriyordu birden LA Lakers maçından görüntüler çıktı bi baktım Kobe ama Rıdvan hoca konuşuyor tam stüdyoya çevirdiler kamerayı Ercan Taner ellerini kaldırmış sallıyordu, talihsizlik yaşadılar canlı yayında.

Aynen herkes bizi konuşuyor vay be vay be :D:D:D:D

antu morardı ''top-uz ''ile ugrasıyolar:D:D:D:D

Topuz hala basbas bağırıyo ama.Ben Beşiktaşlıyım imzaladım,ezklerde oynamıycam diye :D

Alsalar ne yazar,topuz tükürdüğünü yalamaz artık.Hem bjk Kayserili olan Cumhurbaşkanını devreye sokacakmış :D

Olaya bak devlet meselesi oldu.Ama şu bir gerçek.Bundan sonra Bjk ile Ezklerin arası hayatta düzelmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt