Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

haha konuyla ilgisi yok ama antu'nun girişine bakın ya bu angutlar harbi dönek yaaa top-uz diyolardı şimdi ne diyolar :)

i buy players for positions, i dont care about names or countries

kac haftadır ugrasıyorlar bırakda yorgun olsunlar renkdas ;) ayrıca karıyerının basında daha 46 yasında olan bırı tatıl ıcın yada para ıcın ıkı yıl ımza atmaz hanı argones 90 yasına dayandı anlarım emeklılık ıcın burda da rıjkaarda para ıcın geldı demek sacmalık kralı olur hatta double kralı olur :D

Ya zaten benım ıcın para degılde yabancı forumlarda yazıyordu kafama takıldı para ıcın geldıını bende pek sanmıyorum yabancı sıtede 2 yıllık 10m alacak yazıyordu ben o kadar para verıleceını sanmıyorum en az 2 yıllık 10 olur :D eer yardımcı oalrak ısmı cıkan adam elırse cok genç cok ıyı oyuncular gelır

Ya bırakın yalan söylemeyi be. yeter artık. 3 sene önce kovduğumuz adamı sanki çok iş yapmış gibi yutturdular bize. elalemin cinconu‚ 6s si rijkaard ı aldı getirdi. konuştukça batıyoruz. kapatın şu topici de daha fazla rezil olmayalım elaleme. şu eziq kedilerin teknik direktörlerini futbol adına bana savundurdunuz ya daha ne desem boş. ulan rijkaardı bilmiyosan bari sus adam sansınlar.bize gelse yer gök inlemişti.hatadan yani daumdan dönmek varken elalemin teknikdirektörü için 40 sayfanın üstünde yazı yazmışız bu bile gösterge. kapatın şu topici

komaya girdim şuanda gülmekten allahımmmm :D:D:D:d zuhaaaaa delirmişler şimdi ne catlamışlardır aboooo olaya bakkk zuhaahahahaha angutlar deliriyorrrr:D:D:D:D :f50::f50::f50::f50:

haha konuyla ilgisi yok ama antu'nun girişine bakın ya bu angutlar harbi dönek yaaa top-uz diyolardı şimdi ne diyolar :)

valla bana kalırsa buyuk bır oyuna geldı f5 bjk resmı sıteye uyduruktan bısey koyunca hemen atladı para artı futbolcu verdı hemen devre arasındada mehmet ıcın olmustu ama o zaman yemedıler ha ben yanılıyorsam tavsıyem topuz ve bjk ye bır yıl sonra topuz boste bırak topuz f5 de antramana fılan cıksın bır yıl sonra serbest al gotur o zaman topuzun kralını azının elıne verırsın :2aloh1:

arkadaşlar yok sabır yok zaman diyorsunuz da burası la liga değil.ben rijkaard'ın bu işin altından kalkacağına inanıyorum.inanın türkiye ligi la liga'nın yanında amatör.

süper lig sorun değil galatasaray'ın ölüsü bu sene tike tike şampiyon olacak... önemli olan avrupa kupaları onun için sabırlı olmamız lazım..bişeyler hemen olmuyor adım adım gidecez geleceğin takımını kuracaz...!!!

Eveeeet renktaşlar TD miz belli, gazımız alındı :D Şimdi yeni gazlara yelken açmamız lazım, yani bu ne demek, tabi ki de yeni gelecek oyuncular için yeni konular açıp, yeni nöbetler tutmamız demek. Evet, nerden başlıyoruz? :D:D:D:D

"Oyuncunun ismine veya ülkesine göre transfer yapmam. pozisyonları için transfer yaparım" Frank Rijkard

Eveeeet renktaşlar TD miz belli, gazımız alındı :D Şimdi yeni gazlara yelken açmamız lazım, yani bu ne demek, tabi ki de yeni gelecek oyuncular için yeni konular açıp, yeni nöbetler tutmamız demek. Evet, nerden başlıyoruz? :D:D:D:D

bır hafta daha sabredemedı yonetım tam kazık sınavlarım basladı rıjkaard geldı sevıncten sınava fılan calısmadım mumkunse bu hafta transfer olmasın :D

Helal olsun yönetime büyük iş yaptılar her zamanki gibi. Welcome Frank!

bır hafta daha sabredemedı yonetım tam kazık sınavlarım basladı rıjkaard geldı sevıncten sınava fılan calısmadım mumkunse bu hafta transfer olmasın :D

Olsun olsun, sabahlayalım, sabaha kadar transfer yapalım!

Zabahe gader dens dens dens :D:D:D:D

Arkadaşlar yok sabır yok zaman diyorsunuz da burası La Liga değil.Ben Rijkaard'ın bu işin altından kalkacağına inanıyorum.İnanın Türkiye Ligi La Liga'nın yanında amatör.

Bülent hoca gibi Türkiye'yi avucunun içi gibi bilen bir td. ü beğenmezsin,Rikjkaarde gibi karizmatik,kariyerli,sistemli adamı beğenmezsin.Abi sen ne istiyorsun?

Şu başlıkta Yeni Teknik Direktörümüz Rijkaard yazısı bile içimi bir mutlulukla dolduruyor.

dün bu saatlerde sinirden stresden kudurmuştuk vay be bugunde sevinçten uçuyoruz :) bugun benle nöbete kalan var mııı ??:):):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt