Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Son zamanlarda Galatasaray'ıma inanamıyordum ligdeki sıralamamıza ithafen.. Pek bir heyecan taşımıyordum şu son zamanlarda futbolumuza ilişkin olarak.. Ama heyecanımı geri kazandım :)

Daha da önemlisi altyapımızdan çok fazla verim almaya başlayacağız! eğer sabır gösterilirse...

salıya kadar herhangi bir transfer haberi gelecegini pek sanmıyorum zira transfer görüşmesine gidecek herkes şu anda istanbulda,zaten rijkaarda 2 gün sonra gelecekmiş,ona danışmadan iş yapmazlar ama bu gece istanbula birini indirip görüşmeyi burda yaparlarsa bilemem:bid:

fransayıda yeneriz bugun :D imparator onlarıda yener :D :D:D

rijkaard bizdee yaa hala inanmıyorumm :D:D off offf :D:D:D

Millet takmış Rijkaard'ın gülmemesine. Uykulu ve yorgun adamın surat halini hiç mi bilmiyorsunuz? Adam yorgunluktan ölüyordu. Bir günü komple yollarda geçmiş, hatta biraz dinlenmek istemiş ama yorgunluktan geberiyordu adam. Kendisi gülmesin de inşallah hepimizi güldürür. Önemli olan bu. ;)

Millet takmış Rijkaard'ın gülmemesine. Uykulu ve yorgun adamın surat halini hiç mi bilmiyorsunuz? Adam yorgunluktan ölüyordu. Bir günü komple yollarda geçmiş, hatta biraz dinlenmek istemiş ama yorgunluktan geberiyordu adam. Kendisi gülmesin de inşallah hepimizi güldürür. Önemli olan bu. ;)

Doğru adamı stand up izlemeye davet etmedi ki Galatasaray neden gülsün Mustafa Denizli gibi güleceğine böyle dursun daha iyi.Uçağın motor sesi kafasında yankılanır muhtemelen.

ajax lılar bızden ne cektı ben once co ıle ılılendık korkturlar sonra rıjkaard ama bu sefer aldık

Evet çok yorgundu. Konuşmasından belliydi zaten;)

İlla takacak bişey bulacaklar.Boşverin arkadaşlar.

oda içilmez ki ben normal tavşan kanı çay alayım yada türk kahveside olur var mı yapmak isteteyn :D bu arada mac baslayacak az kaldı

tamam senin için çayda yaparız hee başlıyacak az kaldı;)

ya adamın gülmesine takmıssınız haa adam yorgun yorgun denizli gibi gülse napacaksınız denizli gülünce ben korkuyorum :):)::)

Burak'cığım okuduğunu yanlış anlamışın.Adama güvendiğimi yazdım ne nasıl tam tersi bir sonuç çıkarıyorsun bunlardan şaştım.Bülent Korkmaz Türkiye'yi avucunun içi gibi biliyorsa turizm rehberliği yapsın bize Rijkaard gibi futbolu bilen adam lazım.

Lincoln 4-3-3'e uymaz diyen arkadaşa tek sorum var Ronaldinho kimin futbolcusuydu? duyamadım yüksek sesle.4-3-3 tam Lincoln'lük bir taktik.

Ronaldinyo 4-3-3'ün sol kanadında oynuyordu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt