Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Yeni teknik direktörümüz kim olsun?

O listede yer alan Lucescu dısındaki hicbir hoca bizde basarılı olamaz.

Lucescu gelmiyor. Bu sebeple ligimizi bilen, yerli oyunculardan maksimum verim alabilecek tek isim Mustafa Denizli'dir. Deplasman galibiyetlerini sıralarız.

Frank de Boer

Barcelona-v-Ajax-Franck-de-Boer_3005810.jpg

Ancelotti nin yaninda pismek varken bide Real Madrid ise bu takim, bide yarin obürgün o ayrilirsa, o gececek oraya... biz kimiz yahu ?

MYAEdN.jpg

ben de aynı cevabı vermiştim şu arkadaşa, şimdi aklıma geldi kim olsun sorusuna ben de öyle bi zidane diyeyim dedim yoksa oyumuz LUCE'ye tabi :D

Benim 1.tercihim Lucescu o olmazsa Denizli.Ankete Terim'i de mi ekleseydim acaba? :DD

Luccescu olabilir, ama en sicak baktigim isim Mustafa Denizli

Kesinlikle her şeyi göze alıp , deneyerek Mircea Lucescu'yu bu takımın başına getirmeliyiz.

iRga8GI.png

Mancini bu teknik direktör lerin hepsini sol cebinden cikarirdi!

Mancini gitsin diye depinenler mutludur umarim simdi!! Kim gelecek? Kesin olan Mancini kadar kariyerli bir hoca gelmeyecek.

luce'den baskasi gelecekse mancini'nin gitmesine hic gerek yoktu. luce haric basarisiz olurlar.

Lucescu gelirse otomatik olarak sampiyonlugu kazanacagimizi dusunenleri buyuk bir hayal kirikligi bekliyor. Lucescu'nun geldigi ilk sene 4 sene arka arkaya sampiyon olup UEFA kupasi kazanmis takimi sampiyon yapamadigini hatirliyor musunuz?

Adam 10 senedir burada degil, sanki her gun Turk ligini mi takip ediyor zannediyorsunuz? Galatasaray'in rakiplerini, Galatasaray'in futbolcularini taniyor mu? 1 sene yazin hangi teknik direktor gelirse gelsin kayip hanesine.

Oğlunu getirecekse 1yıllığına Hagi beğendiğimden felan değil ha sadece şu oğlanı bizim takıma almak içün bür de Türk pasaportu var keratanın yoksa Luce tabi Gerets de ok

C5303 cihazımdan gönderildi

Murat Yakın ve Basel'den bir iki oyuncu.

Ha Murat yakin, ha. Gormek istiyorum Murat Yakin gelse buradaki tepkileri bir kac ay sonra. Bak bakalim git bu sene Basel'in maclarina, kac beraberlik almislar ligde. Mancini cok berabelik aldi ama ilk sezonuydu, kendi kurdugu takim degildi, adamin mazeretleri vardi. Murat Yakin'in hic bir mazereti de yok.

Lucescu gelirse otomatik olarak sampiyonlugu kazanacagimizi dusunenleri buyuk bir hayal kirikligi bekliyor. Lucescu'nun geldigi ilk sene 4 sene arka arkaya sampiyon olup UEFA kupasi kazanmis takimi sampiyon yapamadigini hatirliyor musunuz?

Adam 10 senedir burada degil, sanki her gun Turk ligini mi takip ediyor zannediyorsunuz? Galatasaray'in rakiplerini, Galatasaray'in futbolcularini taniyor mu? 1 sene yazin hangi teknik direktor gelirse gelsin kayip hanesine.

Aslında bu konuda benim de çekincelerim var.Lucescu gittiğinden beri Türk futbolu değişti.Bu yüzden Mustafa Denizli daha mı iyi olur acaba diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt