Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu dışında ki opsiyonlar şu aşamada kabul edilemez gibi duruyor. Olmazsa bile Hollanda ve İspanya ekolünden bir hoca asla getirilmemeli. İtalyanları'da buna dahil edebiliriz sanıyorum.

Edit: Aman aman boşver.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Lucescu of course ama...

TD: Frank de Boer

Yardimci: Dennis Bergkamp

Yardimci 2 + defans antrenörü: Jaap Stam

normal bir ülkede datlu olurdu.

"Mustafa Denizli ligi biliyor" muhabbeti nerden çıktı yahu? Adam 20 yıldır piyasada yok, en son Türkiye'de üst düzey hocalık yaparken şimdiki topçuların %80'i doğmamıştı bile.

Marcelo Bielsa yada getirebiliyorsak Lucien Favre'yi isterim.

Hamza hoca olsa fena olmaz diyen sadece ben miyim :) ben yerli ama bilinmedik bir yüz istiyorum ha sneijder gibi yıldızları nasıl idare eder avrupada ne yapar bilemem tabi..

Bize total futbol , güzel futbol oynatacak değil, simeone tarzı gaz verici adam lazım

10390555_792859784092841_7383812623864079676_n.jpg

5 sene önce Beşiktaş'a çifte kupa aldırdı.O kadar da değil.

Mübalağa yapıyorum zaten. Ama Denizli'nin devri kapandı artık. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Bize total futbol , güzel futbol oynatacak değil, simeone tarzı gaz verici adam lazım

Simeone gaz verirken takımı da tıkır tıkır oynatıyor. Atletico'nun yaptığı defansı yapan takım sayısı bir iki tane Avrupa'da. Sadece gazcı hocalardan değil yani.

Hemen hemen büyük çoğunluğumuzun gönlündeki isim Lucescu. Bunun yanı sıra sürpriz adayların da ismi geçiyor. Bir sürpriz aday da benden o zaman.

Kurban Berdiyev psikopatın teki. Ama iyi bir teknik adam. Bir dönem 1993/1994'te kısa bir süreliğine Gençlerbirliği'ni de çalıştırmış. Özellikle Rubin Kazan'daki başarıları ile futbolseverlerin hafızalarında kalmayı başarmış bir adam. Türkmen olduğu için yabancılıkta çekmez.

512x.jpg

Frank de bour veya Lucescu saglam olurdu!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt