Yeni Transferimiz Berkin Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun !

Cevap: Yeni Transferimiz Berkin Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun !

Bir tek 2 sene önce ki Trabzon maçında oynadı o kadar, daha da oynamadı çocuk. Şu durumda Berkin yerine Riera'nın oynamasına çok üzülüyorum. İstikrarlı bir şekilde oynatılsa hem Riera gibi yabancı kontenjanını boş yere harcayan bir adamdan kurtulmuş oluruz, hem de kendi altyapımızdan yetenekli bir kanat oyuncusu daha çıkartmış oluruz.

Bir tek 2 sene önce ki Trabzon maçında oynadı o kadar, daha da oynamadı çocuk. Şu durumda Berkin yerine Riera'nın oynamasına çok üzülüyorum. İstikrarlı bir şekilde oynatılsa hem Riera gibi yabancı kontenjanını boş yere harcayan bir adamdan kurtulmuş oluruz, hem de kendi altyapımızdan yetenekli bir kanat oyuncusu daha çıkartmış oluruz.

Riera 'yı Terim aldırdı, yani Berkin in işi zor.

Bende öyle hatırlıyodum. O macta Berkin'in büyük takım icin yaratıldıgını anlamayan gitsin tenis falan oynasın. Berkine iki sefer top gitti ve her ikisindede TRabzon'un sag kanatını yardırdı deldi gecti. Keske Rijkaard kadrom kalitesiz diyene kadar kendisine bas kaldıran Servet'in yerine Semih ve Berkin'de ısrar etseydi. Hersey cok daha güzel olabilirdi.

Riera 'yı Terim aldırdı, yani Berkin in işi zor.

Bu son macta Riera'yı bir devre oynatması iyiye isaret. Sanki egolarının en azından bu kısmından arınmış gibi. Yani Riera'nın bileti her an kesilebilir.

Riera nın biletini başkan geçen hafta kesti bile.

berkinin trabzon maçında bi top kapmışlığı ve GS yı atağa kaldırdığı pozisyon vardı yeri gelir savunmayada yardım eder.

berkinin sözleşmesi bitiyo. GS yın böyle bi yeteneği bırakmasına göz yumamayız.benfica maçında falan şans bulmalı sakat değilse.heleki bu sezon mutlaka şans bulup göstermeli kendini.şans verilmeli !

BDevre arasında bence en az 2 tane yabancı oyuncu aldırıcak Terim . Bu şartlarda bu çocukda Kayserispora gider . Zaten 2 elimiz kanda olamasaydı Semihi bile oynatmazdık

BDevre arasında bence en az 2 tane yabancı oyuncu aldırıcak Terim . Bu şartlarda bu çocukda Kayserispora gider . Zaten 2 elimiz kanda olamasaydı Semihi bile oynatmazdık
doğru ama... ne yapak floryayı mı basak kardeş bilmiyorum vallaha...ya yazık birileri berkinin çok yetenekli olduğunu söylese hocaya iyi olurdu.

Benfica macında sans bulmalı. Mutlaka oynamalı.

Fatih Hoca Berkin'i oynatmaz. Sercan'ı falan koyar ama Berkin çook zor.

Allahaşkına oynatın şu çocuğu ya amaaaaan.içim daraldı riera dan hakan baltadan.bu arada sol bek oynar mı ki bu çocuk.

Serdar Eylik ve Berkin seneye monte edilmeli bu takima oyle yada boyle.. yavas yavas pisirlmeli.. ilin rizesinde orda burda pisecegine bizde pissin.. taraftar olarak biz gurur duyariz.. genclerle yenilsek bile kizmayiz.. ama kazmalarla yenildikmi isyan cikaririz cunku kazmalarin ogrenecek biseyi yok.. bu cocuklar bizim evlatlarimiz.. bunlar oynaya oynaya ogrenecek.. yedek oturarak degil..

kim ulan bu, celimsiz genclerimizden birisi mi

Serdar Eylik ve Berkin seneye monte edilmeli bu takima oyle yada boyle.. yavas yavas pisirlmeli.. ilin rizesinde orda burda pisecegine bizde pissin.. taraftar olarak biz gurur duyariz.. genclerle yenilsek bile kizmayiz.. ama kazmalarla yenildikmi isyan cikaririz cunku kazmalarin ogrenecek biseyi yok.. bu cocuklar bizim evlatlarimiz.. bunlar oynaya oynaya ogrenecek.. yedek oturarak degil..

Geçen Ligtv özetlerini izlerken Anıl Dilaver'i seyrettim.Gerçekten kendini geliştirebilirse bu çocukta iş var.Herkes Anıl'ı unutuyor ama bence yakın zamanda kendisini kanıtlayacak:)

Insallah oynar bu sene'de seneyece biraz tecrubelenir. kazanir.

Geçen Ligtv özetlerini izlerken Anıl Dilaver'i seyrettim.Gerçekten kendini geliştirebilirse bu çocukta iş var.Herkes Anıl'ı unutuyor ama bence yakın zamanda kendisini kanıtlayacak:)

Samsunspor'da şans buluyor. Umarım 20-25 maça falan çıkar.

Berkini Arda ile kıyaslayan yok. En azından ben kıyas tutmuyorum. Ileri ki yıllarda Arda geri geldiginde Berkin'in yedegi olması diye bir temmenide bulundum. Yani Arda'nın yaptıklarınında ötesi demek.

Ben ve benim gibiler Arda'yı bitirmedi, fakat o Galatasarayı yüz üstü bırakıp gitti. 10 numara'yı istedi aldı. Kaptanlık icin 2008/2009 sezonun her lig macından sonra kaptanlık'ta kaptanlık diye tutturdu onuda aldı. Peki Arda bunları aldıktan sonra Galatasaray'a ne verdi? 12 milyon Euro'cuk mu? Ben sana söyliyim. Galatasaray'ın o 12 milyona ihtiyacı olsaydı Arda'ya "gitme oglum" demezdi.

Ben ve benim gibilerin cok sevdigi, ama sen ve senin gibilerin "büyük kaptan" ilan ettigi adam kabul etsenizde etmesenizde batan gemiyi terk etti. Galatasaray eski gücünde degil artık ve bu durumda gitmeyi en son kafasına koyan Arda olmalıydı.

Kaptanlık sonuna kadar Sabri'nin, Avrupa'ya gitmeyen bir takıma sırf gönül meselesi yapıp gelen Selcuk ve gibilerinindir. Bunlara bir Galatasaraylı olarak tesekkür ediyorum.

Helal

Geri
Üst Alt