Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz daha önce de istemiştik zokora'yı. önce maniche sonra zokora. ama ikiside almanya 2006 da süper oynayınca alamadık. lassane olmazsa zokora'ya benden okey.zokora diye içimden geçti birden benim inş o dur![]()
Zokora neden olmasın?İhtimal dahilidedir.Ama Diarra felan olmaz![]()
icimden M.Owen Geciyor..
bu gelecek oyuncu büyük ihtimalle ingiltere den olacaktır rosicky de olsa süper olur ama zokora daha formu yerinde sakatlığı olmayan bir oyuncu gerçi her 2 oyuncununda ismi geçmedi galiba hiç bi yerde...
ayrıca dün vassel in türkiyedeki menejeri ntv deki konuşmasında spikerin sorusu üzerine başka 2 transfer görüşmesi daha yapıldğnı ünlü bilindik oyuncular olduğunu birinin ankaragücü için görüştüklerini ama diğerini söyleyemeyeceğini bildirdi...içime kurt düştü???
İçimden bir ses öyle bir şiddetle Lucas Leiva diyor ki anlatamam![]()
arkadaşım ayhan yeşilbaş vasselin menajeri. söylediklerin üzerine araştırdım acaba daha hangi ingiliz topçunun menajeri diye bulamadım. Ayhan Yeşilbaş siz de bir araştırın belki birşey çıkarırız.
evet evet ayhan yeşilbaş'tı ben o konuşmalardan galatasaray ımızın ilgilendiği oyuncunun ingiltere den olduğu aklıma geldi bi an babel diye düşünüp havalara uçacaktmayrıca bi arkadaş 007 haldun un fransadan ingiltereye uçtuğunu söylemişti ?
daha napalm abi owen ı ya ayrıca owen bonservisi olmadığından dolayı şöyle bir zekilik yapmış aklı sıra imzalama bedeli olarak 3 milyon euro istiyormuş![]()
bu herifi tanımıyorum,cahilliğimize ver
Yeni transferimiz ingiltere'den olacak. Linderoth tarzı orta saha![]()