Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Adam şaka yaptı, gereksiz bir şaka olabilir tamam ama sen adamı PKK lılarla aynı kefeye koydun :) M.Ş yi seversin sevmezsin ayrı ama bela olarak yorumlaman çok yanlış

renktaş ben pkk lılarla aynı kefeye koymadım.hitler gibi adam olsa ilk önce pkklıları sonra hortumcuları sonrada böyle dengesizleri yakmasını isterdim dedim.hepside ayrı katagori de:ka23:

sen milletin avukatımısın??bir insan bu kadar güvenilirse sözünü tutcak.ya bukadar emin konuşmucak yada o futbolcunun kim olduğunu açıklıcak.eğerki açıklamıyosa taraftar ne dese haklıdır

Eğer benim savunduğumu iddia ediyorsan sende bir anlamda saldırmışsın demektir.Tanımadığın adamlara saldırma.Birazcık tanısan reyting ve popülarite amaçlı hiçbirşey yapmadığını anlardın.Kimse seni zorla inandırmadı istemiyorsan inanmazsın haberlerine olur biter.

ben hangi takımlar katılıcak diye baktım siteye bunu görünce şaşırdım

bu saatten sonra kimse gelmez gibi geliyo ama inşallah yanılırım

Eğer benim savunduğumu iddia ediyorsan sende bir anlamda saldırmışsın demektir.Tanımadığın adamlara saldırma.Birazcık tanısan reyting ve popülarite amaçlı hiçbirşey yapmadığını anlardın.Kimse seni zorla inandırmadı istemiyorsan inanmazsın haberlerine olur biter.

ya senle gece gece laf dalaşına giremicem.sana göre güvenilir olabilir ama dürüst olcak.ne dediğini sende çok iyi biliyosun.ismi bile açıklayamadı..:confused:

ya senle gece gece laf dalaşına giremicem.sana göre güvenilir olabilir ama dürüst olcak.ne dediğini sende çok iyi biliyosun.ismi bile açıklayamadı..:confused:

Kardeş anlamıyorsun galiba.Adam iş yatarsa açıklıycam dedi.Bu gece açıklanmazsa ben açıklıycam demedi.Yalnız fenerbahçeli seviyesinde bir adamsın.Hakaret ediyosun.Kimseye dengesiz filan deme.Senin zekandan daha büyük işler yapabilir insanlar sen anlamayabilirsin...

kabalaşmayalım lütfen...

Kardeş anlamıyorsun galiba.Adam iş yatarsa açıklıycam dedi.Bu gece açıklanmazsa ben açıklıycam demedi.Yalnız fenerbahçeli seviyesinde bir adamsın.Hakaret ediyosun.Kimseye dengesiz filan deme.Senin zekandan daha büyük işler yapabilir insanlar sen anlamayabilirsin...

bana bak kalvye delikanlısı.amacın ney onu söyle.hala anlamıyomusun.adam gelmezse ismi açıklıcam dedi.at gözlüğünü çıkar istersen olurmu:ka10:

bana bak kalvye delikanlısı.amacın ney onu söyle.hala anlamıyomusun.adam gelmezse ismi açıklıcam dedi.at gözlüğünü çıkar istersen olurmu:ka10:

Tamam da bu gece gelmezse demedi ki. Transfer yatarsa o ismi söyleyeceğim dedi. Yani M.Ş. ye göre hala transfer olasılığı var, transfer olasılığı ortadan kalkarsa ismi açıklayacak

Geri
Üst Alt