Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

şaka maka Sneijderi getirirse artık Haldun abi efsene olur:D

Bize lazım olan "?" işaretli yerde yani Xavi' nin yerinde oynayabilecek bir oyuncu. Şu an takımda Linderoth ve Ayhan dışında bu görevi yapabilecek oyuncu yok. Ayhan ne kadar bu tempoyu kaldırabilir tam bir soru işareti. Linderoth' ta da aynen öyle. Üstelik bu oyuncular aslında gerçek bir 4-3-3 oyuncusu değiller. Arda' dan Iniesta yaratılır ama bunlardan Xavi çok zor yaratılır.

Bu yüzden buraya iyi bir transfer şart.

-----------------Baros----------------

----Kewell-------------------Keita----

-----------Arda------------?----------

------------------Topal-------------

Arkadaşlar Youtubede Sneijderin videosunu izlerken bir Real Madridlinin şöyle bir yorumuna rastladım

Sneijder+Robben=Ribery

Huntelaar=AC Milan

Muhamdu diarra=Juventus

RVN=Galatasary

Raul=benchd

van der vaart=Valencia

Van Nistelrooyu Galatasaraya göndericez gibi birsey demek istedi

Bence isme fazla takılmamalıyız şuanki yönetim gidip Carrusca İnomoto felan almıyo yine ismi olan bir futolcu alacaktır ve kesin olarak kaliteli bir futbolcu konumunda oyuncu gelecektir.

Bence isme fazla takılmamalıyız şuanki yönetim gidip Carrusca İnomoto felan almıyo yine ismi olan bir futolcu alacaktır ve kesin olarak kaliteli bir futbolcu konumunda oyuncu gelecektir.

Bence bundan sonra en azından Rijkaard'ın sözleşmesi bitene kadar elimizdeki ismi olan futbolcular yetinip birkaç yıldız adayı piyasaya çıkarmalıyız.Rijkaard'ın sayesinde tabi.Son yıldız transferimizde sezon öncesi son transferimiz olsun ;)

Bize lazım olan "?" işaretli yerde yani Xavi' nin yerinde oynayabilecek bir oyuncu. Şu an takımda Linderoth ve Ayhan dışında bu görevi yapabilecek oyuncu yok. Ayhan ne kadar bu tempoyu kaldırabilir tam bir soru işareti. Linderoth' ta da aynen öyle. Üstelik bu oyuncular aslında gerçek bir 4-3-3 oyuncusu değiller. Arda' dan Iniesta yaratılır ama bunlardan Xavi çok zor yaratılır.

Bu yüzden buraya iyi bir transfer şart.

-----------------Baros----------------

----Kewell-------------------Keita----

-----------Arda------------?----------

------------------Topal-------------

Topal eğer Servet gitmezse gönderilecek.Bunu göz önünde bulundurursak ''Topal'' ın oynadığı yerde büyük ihtimalle Linderoth oynar.? için birşey söylemek mümkün değil ama bu isim bu sefer bir Hollandalı olabilir veya Rijkaard'ın isteği doğrultusunda bir isim de olabilir.

Asıl soruda zaten bunu belirtiyor > Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Renkdaşlar ben sabırsızlıktan patladım.

bence bir stoper alsak orta sahaya Emre Çolagı monte etsek çok iyi olur umarım Rijkaard bunu düşünmüstür

Bence bundan sonra en azından Rijkaard'ın sözleşmesi bitene kadar elimizdeki ismi olan futbolcular yetinip birkaç yıldız adayı piyasaya çıkarmalıyız.Rijkaard'ın sayesinde tabi.Son yıldız transferimizde sezon öncesi son transferimiz olsun ;)

Rijkaard ın istediği bir transfer daha yapacağız diye düşünüyorum.

çift yönlü bir orta saha oyuncusu bekliyorum

Konu denetlenme amacı ile bir kaç saatliğine kilitlenmiştir.

Gerekenler yapıldı. Konu kaldığı yerden devam edebilir.

Yeni transferler...

- Aydın

- Tobias

- Emre

- Alpaslan

- Serdar

- Serkan

Gidecekler

- Volkan

- Mehmet G.

- Aykut

Aydın anca Keitanın yedeği olur yada kewell ın alternatifi..

Rosicky geliyor.

Hazır olun !

Geri
Üst Alt