Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

biglia veya emana dan biri gelse cok guzel olur

Yerli/yabancı orta saha ve sağ bek şart. Baros'a alternatif bir golcü de şart bana kalırsa.

----------Franco------------

Neill---Servet--Gökhan--Balta

----------Topal-------------

Keita------------------Kewell

----------Arda--------------

------Baros----------Niang :D

Basina ismi cikanlardan hic biri alinmaz. Tahminim yok fakat artik bundan sonra eldeki yabancilara bagli + Servet'e bagli. Servet giderse stoper alinir, kalirsa alinmaz. Lincoln veya Linderoth giderse onun yerine biri gelir (tipik 10 numara degil, 2 yonlu biri alinir). Yerli olarakta kimse gelmesin, bi Ufuk gelsin kaleye gecsin onun disinda kimseyi istemem. Eldekilerini kullanmamiz gerek cunku cok kaliteli isimler mevcut ...

----------Franco------------

Neill---Servet--Gökhan--Balta

----------Topal-------------

Keita------------------Kewell

----------Arda--------------

------Baros----------Niang :D

Boyle bir dizilisle oynamayacagiz. 4-3-3 dogru fakat Baros ileri ucta TEK olacak, yani yaninda 2. forvet olmayacak kaldi ki forvet alinmaz, hersey suan yabancilara ve Servet'e bagli. Yani duruma gore degisir artik. Ya defans yada orta saha oyuncusu gelir, bu da dedigim gibi eldekilere bagli ...

Bordeaux'taki Diarra insan değildi. :D

Ortasaha ise İngiliz bir oyuncu bekliyorum. Mark Noble ne muhteşem olurdu mesela.:D

Defans ise Carvalho'yu tek geçerim.

bu arada bu stad meselesi yüzünden keita transferine bile sevinemedim,ne sorunmuş,ne çözümsüz iş miş bu.

Boyle bir dizilisle oynamayacagiz. 4-3-3 dogru fakat Baros ileri ucta TEK olacak, yani yaninda 2. forvet olmayacak kaldi ki forvet alinmaz, hersey suan yabancilara ve Servet'e bagli. Yani duruma gore degisir artik. Ya defans yada orta saha oyuncusu gelir, bu da dedigim gibi eldekilere bagli ...

Bi yandan Servet'in gitmesini istiyorum.Bi yandan da istemiyorum.Yeri doldurulabilir mi,bilemiyorum.

Şuan ihtiyaçlarımız belli..

Sağbek şartoğlu şart.

Forvette elde 2 isim kaldı.Nonda-Baros.1 yedek forvet de mutlaka lazım.

Lincoln giderse yerine 1 adam şart.Hayırlısı artık..

fatih tekke.. kendisini pek sevmem ama iyi yedek olur..

yeni transferlerimiz basında hiç adı geçmemiş sağ bek oynayabilen bir stoper ve Bursasporlu Volkan Şen olur!

Sağ beke adam şart. Orta sahaya alınmasa da olur ama şöyle Emana falan alınsa hayır demem. Kim'i almaya kalkarsak, Lyon da bsg diyecek artık.

Geri
Üst Alt