Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Vallahi ben şu anda şoka girdiğim için pek sağlıklı yorum yapamayacağım.

tahmin etmek çok zor çok...Haldun Abi Çostur Bizi...

arbeloa zaten vardı birde glen johnsonu aldılar portsmouth tan SAGBEK için ....boşta kalan bu isim P.Degen , zor ihtimal P. Ferreira da olabilir...

Eboue hiç adı geçmedi..Sag bek için onuda alırsak..Sag taraf uçar..

ben bir liste hazırladım. Eğer ki dün ki haber doğru ise ve Almanyadan stoper gelicekse o listeyi burayada yazayım.

ben bir liste hazırladım. Eğer ki dün ki haber doğru ise ve Almanyadan stoper gelicekse o listeyi burayada yazayım.

servet giderse eğer bahedilen stoper alınabilirmiş anladığım kadarıyla ne olur ne olşmaz diye yoksa şu anda birinci planda olan bir oyuncu değil.

Walla beklemenin de heyecanı ayrıydı:D O kadar atıp tuttu birçoğumuz bir an önce açıklansın diye ama Keita bile hevesimizi kesmedi yarına zor çıkarırız bu geceyi:D

çağataycım doğrudur. orta saha da olabilir bu adam. Bence fikrim şu olasılıklar yani:

Eğer Keita'yı 3lü orta sahanın sağ tarafında mucadele anlamında kullanıcaksa ki olasıdır adam Lille de öylede oynamış, gelecek transfer bence bir forvet-bir stoper türk+yabancı

Eğer Keita forvet için alınmışsa türk forvet ve yabancı stoper-sağ bek alınacaktır.

Almanyadaki bizim aradığımız kanlar sağbek ve stoper listesi. Burdaki oyuncular yaş olarak uygun fiyat olarak ortalama-pahalı seri ve oyun kurabilen yetenekte adamlar. Yani Servet'i rahatlatan sağ beki toplayan adamlar buyrun:

Volfsburg : Barzagli, Pekarik

B.Munchen: LEll

W.Bremen: Fritz

Shalke 04: Rafinha

FC Koln: Brecko

Hertha: Friedrich

olabilecek oyuncular.

Geri
Üst Alt