Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Neill.Bu ismi kafanıza yazınız..

Birileri Kewell yedek mi kalır dedi???

Kim bu çılgın Kewell'a zincir vuracakmış??Şaşarımmm... :D

Hocam Kewell ı da oynatırsan orta sahada kim mücadele edicek?

Rijkaard Kewell'i sittin sene kesmez...Rijkaard liverppolda iken kewell bile istemişdi..Ayrıca şuanki sistemde Kewell,Arda,Keita çok önemli..

Topal-Ayhan olacak bu yüzden koşan birini daha arıyorlar oda çok yönlü..Takım oyunu önemli..

--------------Topal-----------

------Ayhan---------Arda---------

Keita-------Baros-------Kewell----

Çok süper olur.

Valla Arda o gösterdiğiniz forvet arkasında oynamaz;)Oynarsada sol açıktaki kadar verimli olmaz;)Bu futbolcular içinde Keita ve Arda nın form durumuna göre Kewell 2. yarıda oyuna girer ve çok daha etkili olur düşüncesindeyim;)

Kewell eğer sağlıklıysa kondisyon olarak Arda yı çok rahat keser.

------Leo------

Hakan-Servet-Gökhan-Uğur

Ayhan-Topal-Barış(Linderoth)

Arda-Baros-Keita

İdeal kadromuz bence bu şekilde olmalı;)Orta sahada Barcelona da unutmayalım ki,Xavi-İniesta,Yaya Toure oynuyor.Bu kişilerin en büyük özelliği çok koşması ve topa çok hakim olması;)Kewell topa çok hakim bir futbolcu olabilir ama pres yapamaz,bu yüzdendir ki ilk 11 de oynaması bana göre zor;)

Bu arada bu takımda Kewell ilk 11 de oynayamaz;)Keita ve Arda nın performanslarına göre 2. yarı oyuna alınır;)

Harbiden küfretsen daha iyidir.Senin kadronda Kewell gibi bir adam var sen ikinci yarı ilk 11'dekilerin performansına göre alırım diyosun valla hayret.O hataya bir kez Bülent Korkmaz Bordeaux maçında düştü.Rijkaard gibi bir adam asla düşmez.

Edit :

Artık transfer felan istemeyin!Bir tane sağ bek alınıcak başkada gerek yok!Neill la bu iş biter,yada yerli bir sağ bekle;)

sadece neil yetmez orta sahayada bir yabancı lazım!! bana kalsa solbekte lazım hakan baltanın alternatifi yok!!! volkan yaman kovulmalı!! alparslanda solbek değil sol açık olur ancak! bu yüzden i.köybaşını alamadık en azından ferhat öztorunu alsaydık diyorum...

Geçenlerde keşke Valbuena gelse demiştim Marsilya'dan..

Transfer fransadan oldu.Marsilya'nın değil,Lyonun sağ açığı geldi :D

Yaklaşmışım aslında :D

Bu kez de Zokora diyorum ve susuyorum :)

Kewell ilk 11 oynamazsa,Galatasaray'ın bu sene hiç bir maçını seyretmem...

Harbiden küfretsen daha iyidir.Senin kadronda Kewell gibi bir adam var sen ikinci yarı ilk 11'dekilerin performansına göre alırım diyosun valla hayret.O hataya bir kez Bülent Korkmaz Bordeaux maçında düştü.Rijkaard gibi bir adam asla düşmez.

Düzeltelim aslında ALINTIDA hata yaptım senin cevap verdiğin arkadaşa yazıcaktım kusura bakma.

Valla Gs de çok önemli isimler var,Keita ve Arda forvet hattının değişmez isimleri olucaktır;)Baros uda kesemeyeceğine göre,normal olarak Kewell 2. yarı oyuna girmesi en mantıklı;)

Kewell kondisyon açısından tempolu bir 60 dk yı bile kaldıramayacak durumda,vizyonumuzu dar tutmayalım.Keita ve Arda üst seviye kanat oyuncularıdır.Bunu Kewell da kabullenmeli;)

Geri
Üst Alt