Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

kadircim beni az çok takip edersin bende yaşlı oyuncu asla istemem ama tecrübeyede saygım var buda bizde biraz ihtiyaç özelliklede orta sahada. o yüzden olabilitesi var. kişisel fikrim genelde hayır ama saygım var.

Benim de saygım var ancak transferin gerçekleşmesini pek istemiyorum. Benim Haldun abiden daha büyük beklentilerim var.

Bana kalırsa Sezer tarzı genç ve rotasyonda faydalanabileceğimiz 1-2 oyuncu alırız,eğer yönetim bir de sürpriz yapmaya karar verirse birde yabancı ortasaha alırız,transferi kaparız arkadaşlar ;)

baseggio olduğunu sanmıyorum.

üstünel iki oyuncuyla anlaştık ama sülalelerini ikna etmek zorunda kaldık dememiş miydi?

baseggio'ya bir telefon açıp gel galatasaray'a desen koşarak gelecek durumda.

bence bizi daha çok heyecanlandıracak biri ama beklentileri düşük tutmak lazım tabii. :)

senin belcikada yasadigini simdi farkettim.

Ne halde bu oyuncu simdi?

Simdi, Mouscron'da. Adamlar kümeye oynadilar geçen sene.

Baseggio zaten Anderlecht'te kalmaliydi. Cogu kisi onu kilolu diye istemiyordu, ama ne güzel topçu'idi. Benim görüsüm, Baseggio artik yavas yavas jübile'yi düsünsün, yada son bir kez bir takimda denesin.

Su son senelerde bir kaç takim gezdi, ama hiç bir sey olmadi ondan. Anderlecht'te oynadigi sürede çok begenirdim Walter'i. Onun için, gelirse. Forma alip, imzalatircam.

Orta saha:

-David Mendez Da Silva, Demy de Zeeuw ( alkmaar)

- Andreas Ottl ( bayern munich)

- Mickaël Tavares ( Hamburger SV )

olabilitesi yüksek oyuncular. Fransayada bakmak lazım ama üşendim :)

Rafael Van der Vart gelecek kesin.

Lincoln bi memleketine Kapalı Çarşı'dan lokumunu,porselenlerini ve manitasına turk motiflerinin muthiş ahengiyle yapılmış el dokuması "this is flying carpet" damgasını yemiş bir halı alsında sonradan laf etmesin arkadan :D

Rafael Van der Vart gelecek kesin.

Lincoln bi memleketine Kapalı Çarşı'dan lokumunu,porselenlerini ve manitasına turk motiflerinin muthiş ahengiyle yapılmış el dokuması "this is flying carpet" damgasını yemiş bir halı alsında sonradan laf etmesin arkadan :D

Imkansiz.

Miguel(sağ beke)

joaquin(orta saha)

:D:D:D;);)

Ujfalusi gelse ilaç olur ilaççç... Song tarzında bi adam ve sağbektede hiç sırıtmadan oynayabiliyor...

Geri
Üst Alt