Yeni Transferlerimizin İmza Töreni | GS TV

önce ingilizceyi buldular sonra emojiyi şimdi de üçlüyü amerikayı vespuçi değil de siz bulmuştunuz da hindistan burası demiştiniz dimi andavallar

Feneri gectimde 8jk denen sapiklarin kulübü ezik kelimesinin tam sözlük karşılığı rica edicem kaale almayın sunlari.

Adamlar Falcao ile diğer oyuncuları kıyaslıyor. Takım içi dengeleri bozarmış.

Falcao ile diğer oyuncuların kalitesi bir mi ? Ne mal yorumcular var piyasada :mad:

Ben sanirim Falcao 5 e gelmedi. Extralari var. Kapa yazilmayip disaridan odemeler olabilir. Onu NEF yapmis olabilir.

Feghouli 4.3 aliyorken Falcao 5 olmaz , zor.

5 olmaz haklısın rdas
feghouli ingiltere'de de sağlam maaş alıyordu fakat en büyük nokta şu o sırada cenk ergün yönetiyordu transferleri ve başkan d.özbekti

Hepsi güzel süper transferler. ,Bu finansal tabloda, ffp de yapılabilecek en iyi transferler. Hayırlı olsun camiamıza.

Hiçbir şeyden memnun olmayan bir kesim var cidden anlayamıyorum.. Yahu tuttuğunuz takımın büyüklüğünün farkına varın aciliyetle.. Ne gerek vardı filan demeyin.. Sen Galatasaray'sın, Türkiye'de bulunduğun seviye itibariyle teksin. Bizim yollarımız da , hedeflerimiz de diğerlerinden farklı. Her platformda öyle ya da böyle gövde gösterisini yapacaksın. Bize rakip diyenler artık kabullenecek bunları göre göre aslında rakipsiz olduğumuzu. Yeter ki bu tip showların altını doldurabilelim.. Doldurabilirsek eğer , bu tür gösteriler bize eğlence diğerlerine ızdırap olur.. Tek yol şampiyonluk, Allah senemizin sonunu hayretsin...

Bu beyinsiz tinercileri sanki s.. pardon ipleyen varmış gibi ordan burdan çıkıp gündeme gelmeye çalışmıyorlar mı ayrı bi üzülüyorum bunlara :D

Geri
Üst Alt