Yeni Transferlerimizin İmza Töreni | GS TV

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
ea6c99b0cdbf4aa7be923da41dd18da8.jpeg

Futbol Takımımızın yeni transferleri için 4 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de Türk Telekom Stadı'nda imza töreni düzenlenecektir.

Saha içinde yapılacak olan imza töreni taraftarlarımıza açık olarak gerçekleşecek, Türk Telekom Stadı kapıları etkinlik için 19.05 itibariyle açılacaktır.

Yeni transferlerimize en sıcak şekilde hoş geldin demek için tüm taraftarlarımızı tribüne bekliyoruz!

Kombine sahibi tüm taraftarlarımız imza törenini ücretsiz olarak koltuklarının bulunduğu tribünde izleyebilecektir. Ancak etkinlik kombine devir işlemine kapalıdır. Ayrıca İstanbul’daki GSSTORE’lardan minimum 250 liralık alışveriş yapan taraftarlarımız imza törenine ücretsiz giriş hakkı kazanacaktır.

İmza töreninin biletleri 03.09.2019 Salı günü saat 14.00'te passo.com.tr üzerinden 23 TL'ye satışa sunulacak, passolig kartı bulunmayan taraftarlarımız Aslanlıyol gişelerinden kağıt bilet satın alabilecektir. Tüm koltuklar numarasızdır.

Not:

-İmza töreninde meşale yakmak kesinlikle yasaktır. Stada giriş esnasında taraftarlarımızın üzerinde meşale, bozuk para, çakmak, kesici alet gibi yasaklı maddeler bulunması halinde bu maddelere el konulacaktır.

Güzel düşünce ama falcaoya ayrı özel bir tören yapılıp ayrıca para kazanma imkanı vardı böyle oyuncu getirdiysen etinden sütünden yününden yararlanacan

Guzel plan hatta tum kadro sezon acilisi olabilirdi sampiyonluk kutlamasinda oldugu gibi heyecanla bekliym

Renkdaşlar İstanbul’a ilk gelişim. İmza törenine gitmeyi düşünüyorum yalnız bu Aslanlıyol bilet satış noktası sadece stadın orada mı var ? Ben Kadıköydeyim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

Renkdaşlar İstanbul’a ilk gelişim. İmza törenine gitmeyi düşünüyorum yalnız bu Aslanlıyol bilet satış noktası sadece stadın orada mı var ? Ben Kadıköydeyim

-İmparator Fatih Terim

Aslanlıyola yani stadın oradaki bilet satış noktasına gitmene gerek yok. Kadıköyden metroyla oraya gitmen 50 dakika falan bir de kuyrukta bilet sırası bekleyeceksin. Telefondan passolig uygulamasını indir yeni üye ol kartın eline geçmesine bile gerek yok, hem bu etkinliğe hem de maçlara bilet alabilirsin. QR kod ile de stada giriş yaparsın.

Aslanlıyola yani stadın oradaki bilet satış noktasına gitmene gerek yok. Kadıköyden metroyla oraya gitmen 50 dakika falan bir de kuyrukta bilet sırası bekleyeceksin. Telefondan passolig uygulamasını indir yeni üye ol kartın eline geçmesine bile gerek yok, hem bu etkinliğe hem de maçlara bilet alabilirsin. QR kod ile de stada giriş yaparsın.

Kart aidatı 50₺ diyor yalnız bir kere kullanacağım bir şey için 50₺ vermek saçma geldi

-İmparator Fatih Terim

Kart aidatı 50₺ diyor yalnız bir kere kullanacağım bir şey için 50₺ vermek saçma geldi

-İmparator Fatih Terim

1 yıl içerisinde maça geleceksen o parayı mecburen veriyorsun. Ben maça hiç gitmeyeceğim diyorsan passolig çıkarmamak gerek yok o zaman stadın ordan bilet alabilirsin

Bu yönetim neden her şeyin saatini yanlış veriyor ya bilet için gişedeyim saat 14 dediler 14:48 oldu hala başlamadı satış

-İmparator Fatih Terim

Geri
Üst Alt