Yeni Transferlerimizin İmza Töreni | GS TV

Törende Falcao’yu izleyince bitmesini bekleyemeden formasını almaya gittim. Gerçekten müthiş bir adam, bu sene çok güzel olacak. Keyfini çıkaralım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1567627060025.png

o degilde Terra Pizza altindaki pizzapizza yazisini kaldirmislar iyi olmus, keske sadece Terra yazsa

EDo-1bZWkAAUisT

@Ali Kemal Korkmaz

Sen mi yaptın bunu

Yok benim degil Bu :asd:

3. Formalari tum elit nike klupleri tanitti.Bu aksam Falcao nun sirtina gecirip tanitman cokmu zordu?Neden pazarlama konusunda bukadar vizyonsuzsunuz?

Arkadaşlar en kaliteli forma hangisi oluyor, Falcao'nun formasını alıp çerçeveletip duvara asacağım.

Videosu falan var mi yav, antrenman vardi takip edemedim.

O nasil oluyor renkdas? Adamlar her yerde az talib var, bos stad algisi yapiyorlar.

Hocam bugün sosyal medyaya neredeyse hiç girmedim de ben passolig'in sitesinden bilet almaya çalıştığımda zaten limitli bloklar açıktı.

Belki biletleri GSSTORE'lara verdikleri için dolu görünmüştür o bloklar internette, bugün doğu ve batı doluydu, kale arkaları boşumsuydu staddan gördüğüm kadarıyla.

Ama güzeldi event, formalar tshirtler alındı kulübe destek için

Hocam bugün sosyal medyaya neredeyse hiç girmedim de ben passolig'in sitesinden bilet almaya çalıştığımda zaten limitli bloklar açıktı.

Belki biletleri GSSTORE'lara verdikleri için dolu görünmüştür o bloklar internette, bugün doğu ve batı doluydu, kale arkaları boşumsuydu staddan gördüğüm kadarıyla.

Ama güzeldi event, formalar tshirtler alındı kulübe destek için
Güney alt-üst, Doğu üst ve Kuzey üst boştu onun dışında doldu baya..

Geri
Üst Alt