Yeni Türkiye Kupası Formatı Açıklandı

grup ama tek maç bence iyi bol bol Galatasaray izleyecez

playoff bizim işimize yaramaz mı ? yani fenerin eskisi gibi öyle bir deplasman üstünlüğü yok çünkü

anadoludaki satılmış takımlar ile riske gireceğimize playoffta işi bitirmek daha iyi değil midir

edit: playoff rahatlığı ile lige ciddi sarılamayız vazgeçtim.
1 sezonluk getirmeyecekler ki? Her sezon da iyi olmayacağız. 2012'nin rövanşı için fbnin eline bir sürü fırsat geçecek

Niye 3 maç. 2 deplasman yapan takımın günahı ne

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elenen takımlarda elenenler grubunda oynasa ve finalde elenenlerin birincisi ile hiç elenmeyen takımla maç yapsa ve o maçta ilk defa elenen takıma bir penaltı atma hakkı verilse ve o penaltı direkten dönerse cepheden serbest vuruş, auta giderse korner hakkı verilseydi... falan sistem daha kabul edilebilir olabilirdi.

ya ben gerçekten bıktım bu federasyon simulasyonda yaşadığıma inandırıyor beni...

CL 2024/25e benzer birsey mi deneyelim demisler?

Grup nedir? Haydi puan alanlar icin yüklü para verseler Avrupa maclari misali anlarim da , kesin gazosuna mac vari prim veriler beraberlik veya galibiyete, ancak takimlari yorun baska birseye yaramaz bu sistem. Ozaman tek care bol bol yedekleri oynatmak olacaktir.

Eski format kısaca

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun yerine balkan ülkeleriyle anlaşılıp ortak bir balkan kupası yapılsa daha keyifli olurdu izlemesi.

Geri
Üst Alt