Yeni Üyelik Sistemi Hakkında Görüşleriniz

Güzel düşünmüşsün usta. Tek fark reklam görmemek olacaksa olur. Bağış yapmak gibi bir şey aslında.
bağış ne efendi. hizmet almak doğrusu.
gece 12 den sonra erotik videoların olduğu bir panel aktif olacak. basmüfettişi doruk alanın. hangi forumda var bu hizmet. küçümsemeyiniz. emek var, alın teri var, kan var gözyaşı var. her şey pakete dahil.
sırtınızı gscimbom foruma dayayın ve gerisini hiç düşünmeyin.

Reklamsız seçeneğine katılım gösteren renktaşlarımız için ekstra rozet gibi bir şey olabilir mesela sevdiği eski futbolcularımızdan birinin fotoğraflı rozeti olabilir örneğin belirli size da hagi ile ilgili rozet tasarımı yapılıp sisteme yüklenir bu seçeneğe katılan renktaşlarda bunu seçip yorum yazarken yanda görülen profillerinde bunun görünmesini seçebilir.

youtube da canlı yayına veya alta yorum yaparken yandaki amblem veya twitch de birine abone olunca yorumun yanında çıkan amblem gibi ama biraz daha büyük olabilir ölçüleri futbolcular olacağı için.

Kesinlikle haklısın. Bu konuda sadece forumda değil maç izlerken de kendimi tutamıyorum, hanım da çok şikayet ediyor hatta.

Ama beni diri tutan Fenerbahçe nefretidir.Bu yüzden Kendimi tutamıyorum ama dikkat edeceğim artık mecburen :)
Harika olur. Bansiz forum hayatı guzeldir

Ho
Eskisi gibi aktif değiliz ama mantıklı iş 👌

bence gayet iyi olmuş destek olmak isteyen destek olsun
BİR DE BU HAMLENİN HATIRA genel af çıkar UĞUR GÜZEL, SİNAN BİLGİn gibi zengin üyelerimiz foruma tekrar kazandırılırsa tadından yenmez. AF ÇIKSIN, GSC KALKINSIN > yeni dönem mottosu bu olmalı
Premium üyelik alan istediği 1 üyenin cezasını silebiliyor.

Premiuim üyeler çekiliş yapılsın kazanan icardi ile bir gunu baş başa geçirsin her şey dahil ve serbest olması şartıyla

Geri
Üst Alt