Yeni Yabancı Kuralı Netleşiyor

xelcuk-qral ikilisi gider yerine lord bendtner-diaby ikilisi gelir, bizim esas devrimi galatasarayda yapmamız lazım. tabi mancini'nin leş transferlerini shaktar oluyoruz diye pohpohloyan adamlara bu bile fazla o ayrı konu.

Saçma sapan kararlar, bir yol bulup Melo'yu göndertecek Demiroren

Direk şunu 7 ya da 8 yapın. 5+2 , 5+0+3 bırakın bunları artık.

Sonunda doğru yolu buldular , Milli Takım ve Avrupa başarıları gelir böylece , Anadolu takımları da fakir kalır

FIFA sıralaması ayda 1 değişiyor.

Transfer edeceğimiz futbolcunun takımı 20-30 arası ise artık onları destekleriz, baktılar ülke futbolundan hayır yok onlarda kendinize yeni milli takım bulun demişler. :D

İşin özü bu ne kardeşim.

Artık yatarak milyon eurolar kazanamayacak ya bizim futbolcular, en çok buna seviniyorum.

Ünal Aysal geri gelsin de cl kupasini kaldıralım.

FIFA sıralaması ayda 1 değişiyor.

Transfer edeceğimiz futbolcunun takımı 20-30 arası ise artık onları destekleriz, baktılar ülke futbolundan hayır yok onlarda kendinize yeni milli takım bulun demişler. :D

İşin özü bu ne kardeşim.

Bunun cözüm yolu var... Diyelimki her iki yada üc senede bir siralamayi sabitliyorsun, ve yabanci kurali icin o siralama tercih ediliyor...

1.01.2014 - 01.01.2017 - 01.01.2019 gibi....

En az iki, en iyi üc sene olmasi gerekir bana göre. bizde ona göre planlama yapariz. Yada kendin bir puan sistemi yapacaksiniz takimlar ile ilgili, ve bu sistem iki üc seneyi kapsiyacak.

Bu karar bizim için hiç iyi olmadı fenerin kadrosu yaşlanmisti artık ve bu kadroyu degistirmeleri zor olacakti ama sınırın kalkmasiyla bunun önünü açtılar biz şu anda ekonomik sıkıntılar içindeyiz artık öyle eskisi gibi çilek alacağımızi düşünmüyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz ekonomik krizdeysek fener o geberik bütçesiyle hiçbirşey yapamaz, o eski günler bitti ferit dışardan sowu alamıyacak artık, uefa fairplayi boru değil. en iyisi biziz merak etme

Bu gercek olsa iyi olurdu..

Bu karar güzel.
1) 10 yerli bulundurma şartı ilk 18 demi yoksa kadrodamı? bu belli değil. sanırım ilk 18 olur. öbür türlü olursa kimse 18e bir tane bile yerli koymaz :) umarım böyledir
2) fifa sıralaması her ay değişiyor ama bunada çözüm bulunur. hersene mayıs ayı sonundaki sıralamaya göre derler olur biter.
3) 25 yaş altı için bir şart yok. genç yabancıların ülkeye gelmesi açısından iyi
4) şu an bizdeki yabancıların hiçbiri sınıra takılmıyor bu açıdan güzel.
5) bu karar 3 büyükler için çok iyi ama anadolu takımları için sonun başlangıcı olur. çünkü milli takım şartı ve ilk 20 ülke için konan şartlar büyük takımlara yarar. anadolu takımları zaten böyle yabancıları alamıyor.
6) 1-2 sene içinde aynen ispanyada olduğu gibi 3 büyük takımla anadolu takımları arasında makas çok açılır. 3 takım 80 puanı geçer.

boş geçmeyin karar güzel.

bunamayın arkadaşlar leş topcu almamamız için de iyi bir karar.

dandik ülke de olsa en az 10 defa milli formayı yimis olması şartı diyor. tamam işte zaten bu oyuncu cok pahalı da olmaz leş ötesi de olmaz. iş görür karar tebrikler.

orası öylede mesela brezilyalı olupta hiç milli olamayn bir ton iyi oyuncu var bu ülkeye gelen. çoğuda anadolu takımlarına geliyor. fernandao gibi diego gibi. bu oyuncular artık gelemeyecek

Suanki karardan daha iyi

10 yerli oyuncu

Koray
Sinan Gümüs
Semih

David Luiz A2
Tarik
Sabri
Emre Colak

Umut Bulut
<Demirok>
TRANSFER
TRANSFER

Yeka, Veysel, Hamit, Selçuk ve Burak vs. vs. gitmeli

senelerden berı boyle bısey yapalım dıyoruz..cok ısabetlı olur ayrıca altyapıdan cıkan oyuncular oynadıkları 90dk boyunca klube prım verılebılır vs vs

Son düzenleme:
bende uygun buldum vallahi.
lk 20deki ülkelerden gelen oyuncular icin serbestlik konusu cok önemli bu kararimda.

orası öylede mesela brezilyalı olupta hiç milli olamayn bir ton iyi oyuncu var bu ülkeye gelen. çoğuda anadolu takımlarına geliyor. fernandao gibi diego gibi. bu oyuncular artık gelemeyecek

Yanlis anlasilma olmasin diye araya giriyorum, sorry for that.

Diyor ki: FIFA nin ilk 20 siralamasinda olmayan ulkeler icin gecerli olacakmis. Brezilya genelde ilk 20 de oldugu icin bu kriter Brezilya li oyuncular icin gecerli olmuyor ozaman.

Ben inanmıyorum böyle bir şey olacağına.6+2 yaparlar.

Geri
Üst Alt