Yeni Zelanda'da Deprem: 7.2

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Medyada 7.2 diyor. Ancak aşağıdaki bilgiler Latest Earthquakes in the world sitesinden alınmıştır.

vxcvx.png

Tsunami tehlikesi vardır. Eğer boyutu büyük olursa New Zeland yok olur.

Umarım sıkıntı olmaz. Dünya'nın çivisi çıktı özellikle tabiat olaylarında geçen gün malum İstanbul'un bir kaç yerinde hortum oldu yahu.

Bu arada Yeni Zelanda'da deprem yerel saatle sabah saatlerinde (7:00 civarı ) olmuş...

İyiyim arkadaşlar. Hic bisey hissetmedim valla :asd2: Soylemeseniz muhtemelen uzun sure haberim olmazdı :D

N5

İyiyim arkadaşlar. Hic bisey hissetmedim valla :asd2: Soylemeseniz muhtemelen uzun sure haberim olmazdı :D

N5

Bizim buralarda ülkenin yarısı hissediyor depremi. Bizim kafa buraya gitti. Unuttuk Avstr'nın bile sadece Türkiyeden kat be kat büyük olduğunu :D Eh birde NZ ninde kuzeyinde. Yani arada bir sürü Türkiye var gibi birşey. :D

Bizim buralarda ülkenin yarısı hissediyor depremi. Bizim kafa buraya gitti. Unuttuk Avstr'nın bile sadece Türkiyeden kat be kat büyük olduğunu :D Eh birde NZ ninde kuzeyinde. Yani arada bir sürü Türkiye var gibi birşey. :D

Evet ben de simdi haritaya baktım, hatirladigimdan daha fazla mesafe varmış YZ ile aramızda. :D

N5

AA

ABD'nin Alaska eyaletinin batısındaki Aleutian Adaları'nda 8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırma Kuruluşu'ndan yapılan açıklamada, Aleutian Adaları'nda yerel saatle 12.53'te, 8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Ulusal Tsunami Uyarı Merkezi tarafından yapılan ilk açıklamada, depremin Alaska'da Little Sitkin Adası'nın yaklaşık 21 kilometre güneybatısında meydana geldiği ve 7,1 büyüklüğünde olduğu bildirilmişti.

Ulusal Tsunami Uyarı Merkezi'ne göre, depreme rağmen, Pasifik Okyanusu'nda yıkıcı bir tsunami tehlikesi bulunmuyor.

Son bilgiler.

Geri
Üst Alt