Başlık altındaki yorumları okuyunca bir gülesim geldi. Arkadaşın biri ekşi sözlükteki hıyarın yazdığı için o önemli değil asıl bu yazılanlara bakın demiş, başka biri bütün sorun aşırı sağ gruplarda demiş. Üstüne solda sıkıntı yok mu diye sormuşlar. "Sorun yok" demiş. Abi siz niye böylesiniz ya. Ahaberin diğer versiyonu siz değil misiniz? Nasıl ki ahaber olayları çarpıtıyor ve yönlendirme işlemi yapıyorsa sizin de derdiniz bu. Konuşulmasını istemediğiniz konuları hemen yönlendiriyorsunuz. Senaryoyu hazırlamış yönetmenliğini de siz yapıyorsunuz.
Bir başkası da "birilerine malzeme çıktı" demiş. Fransa'daki saldırılar olurken İslam'a kin kusuldu mu kusuldu. "Gerçek İslam bu değil" deyip ironi yaptığını sananlar nedense aynı ironiyi Hristiyanlık için yapmamış. Olayı Hristiyan terörü diye adlandırmak yanlış diyenler bir parti liderinin sorun İslam teröründe demesini sorun etmemiş.
Gerçi ben kime laf anlatıyorum. Bu forumda adliyeye girip bir hakimi öldüren Dhkp-c yi aklama ayı çalışanları gördüm. Aynı kişi yine girmiş foruma başlamış kafasındaki pisliği kusmaya, yönlendirmeler yapmaya.
Komik oluyorsunuz beyler