Yeniden Bedelli Askerlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha 22yim insallah benim zamanimada cikarda kurtuluruz bu zaman kaybindan. Isi bilenlere birakin arkadas sokaktaki adamlardan ne bekliyorsun

2 ay önce Genelkurmaya tecilli ve bakaya olanların listesi gitmişti. Son çıkan bilgilere göre Genelkurmay raporu MSB'ye göndermiş. Büyük ihtimal önümüzdeki torba yasaya girecek bedelli. Meclis çalışma süresini 14 Ağustostan, 24 Ağustosa uzatmış. Olumlu şeyler oluyor yani.

Alınan bilgiyi aktarayım hemen: Gönderilen raporda 27 yaş düşünülüyor. Fiyat 20 bin. Yaş olayı bazı arkadaşların kafasını karıştırmasın diye doğru bilgi vereyim. Net 27 yaşında olmanız veya 27 Yaşından gün almanız bedelli askerlikten faydalanmanız için yeterli. ve tabi ki 27den büyük olanlar..

Şimdiden hayırlı olsun diyebilirim arkadaşlar.

2 ay önce Genelkurmaya tecilli ve bakaya olanların listesi gitmişti. Son çıkan bilgilere göre Genelkurmay raporu MSB'ye göndermiş. Büyük ihtimal önümüzdeki torba yasaya girecek bedelli. Meclis çalışma süresini 14 Ağustostan, 24 Ağustosa uzatmış. Olumlu şeyler oluyor yani.

Alınan bilgiyi aktarayım hemen: Gönderilen raporda 27 yaş düşünülüyor. Fiyat 20 bin. Yaş olayı bazı arkadaşların kafasını karıştırmasın diye doğru bilgi vereyim. Net 27 yaşında olmanız veya 27 Yaşından gün almanız bedelli askerlikten faydalanmanız için yeterli. ve tabi ki 27den büyük olanlar..

Şimdiden hayırlı olsun diyebilirim arkadaşlar.

Şubat'ta 27 oluyorum inşallah kurtarır bizi

Bedelli geliyor gibi gençler.Msb açıklama yaptı;

Türkiye'nin gündeminde olan ve yüzbinlerce kişinin umutla beklediği bedelli askerlik konusunda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz: ''Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı görevine başlamasının ardından ele alınacak ilk konular arasında bedelli askerlik var'' dedi.

15.000TL yaparlarsa sürümden kazanırlar, daha çok kişi faydalanır, umarım 15.000TL ve üstü bir rakam olmaz.

Sert cocuk. Konuyu dagitmayalim elbet yakalarim seni bi siyaset konusunda.

O zaman profilinden meslegini neden kaldirdigini, twitterdan bakana attgin is istiyorum twitini neden sildigini , ve yurt disi is gezilerini sorarim :)

Haydi kal saglicakla AK Seyft.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anasini satim bi kac ayla kaciracam gibi duruyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt