- 20 Haziran 2011
- 57.807
- 63.235
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sert cocuk. Konuyu dagitmayalim elbet yakalarim seni bi siyaset konusunda.
O zaman profilinden meslegini neden kaldirdigini, twitterdan bakana attgin is istiyorum twitini neden sildigini , ve yurt disi is gezilerini sorarim
Haydi kal saglicakla AK Seyft.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Beklentiler o yönde, yaşanan gelişmeler ile birlikte çıkacak gibi geçen dönemde de böyleydi
Yine 30 yaş üzerini mi alırlar yoksa 27 ye düşermi ki
Yine 30 yaş üzerini mi alırlar yoksa 27 ye düşermi ki
Bi arkadaş 27 yaş yazmıştı yaklaşık bi hafta önce zaten mecburi askerlik yaşı son 29 en kötü 27 olur diye bekliyoruz artık hayırlısı
28 den gün alınması mantıklı olmaz zaten yasaya göre mecburi askerlik yaşı 29 artık bekleyip göreceğiz
Umarım çıkar ya. Herkesin faydalanması gerekir aslında yaş sınırı saçma bence.
15.000TL yaparlarsa sürümden kazanırlar, daha çok kişi faydalanır, umarım 15.000TL ve üstü bir rakam olmaz.
@Burak Erdem orada umutsuz bir aciklama yok taş koyma da yok .. Zaten profesyonel orduya geçmekten falan bahsetmisler Türkiye şartlarında ütopik bir rapor gibi geldi.. Şahsi fikrim cikacagi yönünde iyice umutlandirdilar milleti ama yaşi kestiremiyorum.. 25 hayal o arkadaşları asiri umutlandirdilar %5 ihtimal bile veriyorum.. Burada rahat edecek adamlar 85 liler yani 30 dan gün alanlar gerisi kritik.. Bence 27 veya 28 den gün alanlar diyecekler ama AKP bu belli olmaz milli savunma bakani zaten yaşi 30 dan az istemez...ben 87 liyim 28 yasindan gün aliyorum 29 yas derlerse ciddi travma yasarim gibi geliyor..