Yeniden Bedelli Askerlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağır saçmalamıslar. 15.000 tl'ye askerlik mi olurmus. En az 30.000 olur gene limit..

Ama bunlar tamamen tasari profesyonel askerlikten bahsetmişlerdir bu bile bize çok uzak... Ben yas olayina odaklandim bu saatten sonra 50 bin bile dese veririm evli olunca isler zorlasiyor... İnşallah bu kadar umut verip bizleri hayal kirikligina ugratmaz

@Fatih Mehmet Han bu sefer bedel 20 yi ggeçmez ama yas muallak.. Gecen bedelliye çok az katilim oldu bu bedelli de bu yüzden planlaniyor

Yas sınırı 29'du hocam. Yani o yasa kadar zaten cogu vatandasımız askerligini ediyor. Yas sınırı 25'e falan cekilirse, 30.000 tl'de olsa katılım cok yüksek olur.

Askerde 24-25 yasında olup maddi durumu cok iyi olan arkadaslarım vardı, adamlar yas yüzünden bedelli yapamayıp mecburen gelmisler askerlige.

Yaş 28 bedel 20 olcak sanırım.

Bir yandan da tsknin asker ihtiyacı söz konusu bu yüzden 25 ütopik bir yas.. Gecen bedellide 29 değil 30 su sinir yani 30 dan gün alanlar.. Bence 27-28 -29 kritik rakamlar.. 86-85 lilerin isi rahat onlara kesin gibi ama biz 87 lilerden sonrsasi muallak yani 28 den gun alanlar

Geçenkini 3 ayla kaçırmıştım, bekliyoruz bakalım ne olacak.

Az önce başbakan açıkladı. 1 Ocak 2015den itibaren 28 yaşından gün alanlar 18bin. Hayirli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt