Yeniden Yargılanma!

Duman Güngören

Parçalı Üye
Merhaba arkadaşlar yargıtay cezayı onadı ama az önce "Fenerist" sayfasına bakıyordum ve şöyle bir yazı okudum.

Son günlerde ise iktidar tarafından "Yeniden Yargılanma" konuşuluyor.

Bu karar fenerbahçe için geçerli olur mu?

Kod:
Yargıtay'ın aldığı karar herkesçe malumdur. Yeniden yargılama ile ortaya çıkan bu hukuksuzluk ortadan kalkacağına olan inancımız tamdır.

Yaşanan süreçten sonra Fenerbahçe taraftarı kararın kimler tarafından ve ne amaçla verildiği çok net şekilde görmektedir.

Aksi taktirde Fenerbahçe taraftarı gereken cevabı demokratik yollarla her platformda verecektir.

Yargitayin onadigi hic bir ceza bozulmaz yanlisim yoksa

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kamuoyunu yanıltmaya yönelik haberlere itibar etmeyin arkadaşlar

game over

Hadi bakalım umarım böyle birşey olmaz.

Ben malum iktidardan herşeyi beklerim.

Sen onu bunu geç şimdi fifa girecek devreye

Şikenin sucu heryerde aynıdır

Yargıtayın verdiği karar içinde zaten bir kısım konuda yeniden yargılama var. Ama onlar hangi konular bilmiyorum.

Bir kısmını onamış, bir kısmını düşürmüş, bir kısmına da yeniden yargılamanın önünü açmış tarzı bir açıklama.

Yargıtay'dan sonra başvurulacak tek kurum AİHM'dir fakat bu sonucu asla değiştirmez.

Uefa Cas Yargıtay şike var diyor daha bunun üzerine ceza vermezlerse daha ne diyim.

Nereye gitseler sikeci damgasi yiyorlar. Bu dava 1 milyon defa görülse 1 milyon defa sike, tesvik vs vs hepsine onama karari cikar.

Mahkemelerin karari biraz zor bozulur, Yargitay'da zaten sadece gereksiz isimlerin cezasini kaldirmis. Bu dedigimi destekliyor.

Ulan madde değiştirdiler, yasa değiştirdiler, şimdi de yargıtayı mı değiştirecekler. Olmuyor kardeşim. Zorlamayın. Gidin Juventus falan gibi erkekce cezanızı çekip gelin. Zamanında öyle yapsaydılar şimdi bu kadar anti pati yaranmazdı. Biz bişey yapmadık dedikçe daha da batıyorlar.

Yargitay gelisine saglam cakti fener bir köseye,aziz baska bir köseye uctu

Geri
Üst Alt