- 12 Haziran 2015
- 36.026
- 31.693
- 2.693
Benim kuzenim Kaş'ta şuan mesela. Yani gördüğüm çalışılabilecek en havalı yerlerden birisiSansim vardı degerlendirmedim((
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim kuzenim Kaş'ta şuan mesela. Yani gördüğüm çalışılabilecek en havalı yerlerden birisiSansim vardı degerlendirmedim((
bir de planlamalar 1 hafta bilemedin 2 hafta once yapildi. genelde bu hacimdeki organizasyonlara 1 ay hazirlik yapiliyor.Ustalar şu iyi bu kötüyü geçtim ben. Bu kutlamayı planlayacak başka takım yok. Böyle büyüklükte bir kesimi konsolide etmek çok zor iş. Galatasaray gibi, bir spor kulübü, ilk kez bunu yapıyor. Buna rağmen yine muazzam gidiyor.
Küfür edecegini biliyor diye kameralara gözükmüyor .dOkan hoca nerde yaw hiç görmedim
Şinanay söylemesi lazım netKüfür edecegini biliyor diye kameralara gözükmüyor .d
Kaderde can karabacakla aynı kurumda çalışmak varmış shhshshshs memnunum ama çok şükürBenim kuzenim Kaş'ta şuan mesela. Yani gördüğüm çalışılabilecek en havalı yerlerden birisi