Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.744
- 10.483
- 1.688
meydandaki konserler parasiz olmuyor mu?Konser gibi yapılabilir işte meydanda konser olmuyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meydandaki konserler parasiz olmuyor mu?Konser gibi yapılabilir işte meydanda konser olmuyor mu?
Biletli konser veremiyorsun bildiğim kadarıyla…Konser gibi yapılabilir işte meydanda konser olmuyor mu?
meydandaki konserler parasiz olmuyor mu?
meydanda konser verirsen en fazla şapkanı cıkarip para toplarsın metro muzisyenleri gibi. bilet kesemezsin.Böyle bir kaide olduğunu sanmıyorum
Nereye veriyor renktaş kimse kombine alamıyor forma desen kaç tane alacaksın
Bu etkinlikten 1 tane transfer parası çıkarabilirsin o transferle şampiyon olabilirsin
osimhen istemeyi biliyosun amaBiri diyor giriş paralı olsun diğeri 1000 Tl olsun..
Galatasaray'ın zengin taraftarlarından daha çok gariban taraftarları var..
Ömründe hayatında bir kere bile maça gidememiş tv de bile parayla izleyememiş taraftarlarımız var
Biri demiş fb olsa deli para kazanırdı.. doğru yalı çocuğu koçların ali gelenleri taraftar değilde müşteri gibi görürdü
Galatasaray bi his takımıdır herşey de para da değildir..
Kapitalizmin kölesi olmuş halkından uzaklaşmış bi Galatasaray'ı kimseler sevmez
Bırakın ekonomik durumları iyi olmayan taraftarlarımız en azından bir kere Galatasarayımızla sevinsin eğlensin
Galatasaray bavulla parayı iten Metin Oktay'ın klubüdür..
Biri diyor giriş paralı olsun diğeri 1000 Tl olsun..
Galatasaray'ın zengin taraftarlarından daha çok gariban taraftarları var..
Ömründe hayatında bir kere bile maça gidememiş tv de bile parayla izleyememiş taraftarlarımız var
Biri demiş fb olsa deli para kazanırdı.. doğru yalı çocuğu koçların ali gelenleri taraftar değilde müşteri gibi görürdü
Galatasaray bi his takımıdır herşey de para da değildir..
Kapitalizmin kölesi olmuş halkından uzaklaşmış bi Galatasaray'ı kimseler sevmez
Bırakın ekonomik durumları iyi olmayan taraftarlarımız en azından bir kere Galatasarayımızla sevinsin eğlensin
Galatasaray bavulla parayı iten Metin Oktay'ın klubüdür..
Osimhen parasını garibandan mı toplayacaksın ?osimhen istemeyi biliyosun ama
hani nerde?Osimhen parasını garibandan mı toplayacaksın ?
Tonla zengin var..sponsor var..
Ki Yönetim Osimhen in parası hazır top Osimhen de dedi
Kardeşim geçim zor.. insanların belki de tek bi sevinç kaynağı var klüpleri.. ki bizim taraftar şanslı o yöndenbunların çoluğu çocuğu yok ondan böyle yazıyorlar
gwçen bir haber gördüm samsunda bir baba çocuğuna bez alamadığı için intihar etmiş daha 24 yaşında
vallah beni çok üzdü haber hiç unutamıyorum aklımdan çıkmıyor
zar zor çoluğunu çocuğunu geçindiren milyonlarca baba var
bu adamların çocukları hepsi yenikspıya gitmek isteyecek okulda orada burada konuşulacak
herşey para değil
Biletli konser veremiyorsun bildiğim kadarıyla…
Ben de çeyrek altın yapmışlar evde tutuyorumhani nerde?
Haklisin hatip haini hesaplayip cebinden vermeli ve defolup gitmelibırakında zar zor geçinen babalar çoluğunu çocuğunu bir gs aktivitesine götürsün ya herşey para değil serdarcığım
milyonlarca insan stada gidemiyor pahalı diye
Osimhen parasını garibandan mı toplayacaksın ?
Tonla zengin var..sponsor var..
Ki Yönetim Osimhen in parası hazır top Osimhen de dedi
Çok boş bir duyar olmuş asıl böylesine maddiyata bağlı bir sektörde ürününü bedavaya vermek o garibanların tuttuğu takıma verdikleri paraya ihanet olur.