Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Buraya gitsek eve nasıl dönecez ya maltepe mitingine gitmiştim ordan bile zor döndüm burası daha kalabalık olur herhalde köprüde yayaya izin verselerdi çoğu ülkedeki gibi valla 20kmyi gider gelirdim daha az yorulurdum

Yav kutlamaya geleyim diyorum ama iki havalimanına da uzaklığı çok ters kalmıyor mu

Yav kutlamaya geleyim diyorum ama iki havalimanına da uzaklığı çok ters kalmıyor mu
Sabihada metro var ama diğeri sıkıntı zaten çok uzak ordan gelince hal kalmaz kutlamaya falan ama sabihadan metroyla uskudar ordan vapur yada marmaray olur

Cumartesi- Pazar olacakmış. sanırım Asıl kutlama Pazar tabi k oyuncuların olduğu. Cumartesi daha çok panayır havasında insanların vakit geçirebileceği alanlar, storelar olacak bir de izin alınabilirse orada toplu büyük ekranda maç izleme olacak sanırım.

Biletli olsa hiç gelemeyecek insanlar biletsiz kutlamaya burun kıvırıyor.

Yapmayın renkdaşlar en az 1 milyon Galatasaray'lı ile torununuza anlatacağınız özel bir anı yaşayacaksınız. Bunun için bırak mırın kırın etmeyi doğudan otobüs dolusu insan gelecektir. Starbucks bardağı ile klimanın altında bir ortam bekliyorsanız öylesi için Galatsaray stadına 300 bin tl vererek VIP tribünden izleyebilirsiniz ama her halukarda 25.05.2025 kutlamasıyla aynı olmayacaktır. Bazı şeylerin yeri ve zamanı ayrıdır. Bu kutlama da öyle bir şey işte.

Motosiklet korteji yapalım diyorum , var mıdır burada 2 teker ruhu 4 teker bedeni taşır diyen başka

1747836106740.webp

Arkadaşlar hazır mısınız?

Buraya gitsek eve nasıl dönecez ya maltepe mitingine gitmiştim ordan bile zor döndüm burası daha kalabalık olur herhalde köprüde yayaya izin verselerdi çoğu ülkedeki gibi valla 20kmyi gider gelirdim daha az yorulurdum
Osimhen’i tutmak adına bunları düşünmeden orada olalım derim hocam

Geri
Üst Alt